Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei ihanat. <3

Tää on ehkä oudoin tapa aloittaa tää postaus mutta haluan sanoa että ootte maailman parhaat lukijat. Jostain syystä blogini ääreen on kerääntynyt mitä fiksuimpia, hauskoja ja vilpittömiä tyyppejä ja koen rakkautta ihan jokaikistä teitä kohtaan.

Aina silloin tällöin haluan pitää pari viikkoa etäisyyttä bloggaamisesta ja nyt tuntuu että on tullut taas tauon paikka. Ironista kyllä, nyt olisi eniten aikaa kirjoittaa ja koska monet teistä viettävät talvilomaa, teilläkin olisi varmasti eniten aikaa lukea.

Hiljennyn blogin ääreltä loppuvuodeksi eli vajaa pariksi viikoksi keräämään inspiraatiota ja lataamaan blogiakkuja. Mulla on pari muutakin projektia tässä työn alla ja paljon tärkeitä päätöksiä tehtävänä, enkä halua postata väkisin tai takki tyhjänä. Näette ja kuulette musta kuitenkin viimeistään vuoden ensimmäisenä päivänä, ja toivottavasti siihen mennessä blogin laatukin on noussut uudelle tasolle. :)

Toivon koko sydämestäni että teillä on rentouttava loppuvuosi ja että olette täällä kun palaan takaisin. Olette rakkaita!

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

On vaikeaa jättää hyvästit vuodelle 2017 ilman jonkinlaista koontia. Koko vuoden "tiivistelmä" on luultavasti tulossa viimeistään ensi viikon puolella, mutta tänään muistellaan missä kaikkialla päin maailmaa käytiin vuoden 2017 aikana.

Siihen aikoihin kun perustin blogin, kävin vuoden sisällä 11 eri maassa (lue lisää tästä). Blogi itseasiassa alunperin lähtikin käyntiin osittain matkailublogina. Nykyään aika tai kiinnostus ei riitä samankaltaiseen elämäntyyliin, ja priorisoin rahankäytönkin vähän eri asioihin. Matkailu on kuitenkin ihanaa ja jokainen tämän vuoden reissu on ollut tavalla tai toisella ikimuistoinen.

Tänä vuonna kävin: Italiassa (Venetsiassa, Garda-järvellä ja Milanossa)

Bristolissa työmatkalla

Prahassa

Tallinnassa

Kosovossa

Missä te kävitte tänävuonna?

 

Ps: Alla vielä edellisviikon postaukset

11/12/17 Helsingin Uutela

Mitä olen oppinut ekologisemman elämäntyylin myötä? & 9 muuta kysymystä

Dokkaritorstai: 3 + 1 dokumenttisuositusta

Vinkit kurvikkaan vartalon pukemiseen

Vegaaninen ja gluteeniton lettukakku

Mitä teen kun ahdistaa?

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages