Ladataan...
Tyhjä ajatus

Yhtenä aamuna tein vanhan rakkaan tuttuni Hannan kanssa uutta tuttavuutta Kuppi & Muffiniin (Kalevankatu 17, Helsinki). Sympaattinen kahvila, jonka tarjoiluvalikoimassa on otettu huomioon myös erikoisruokavaliot. (Hello, kuvissa näkyvä vegaaninen maapähkinämuffini.)

Mitä teidän tiistaiaamuun kuuluu? Onko täystohina päällä, kuittaatteko meilit jo "mukavaa syksyän alkua"? Mun on jotenkin niin mahdottoman hankalaa hyväksyä että kesä loppuu, ja tänäänkin kuljetaan paljain säärin meriaamu-uinnin kautta.

Haluan kiittää kaikkia eilisen avautumispostauksen kommentteista ja lukuisista muista sydäntälämmittävistä viesteistä. Mikäköhän siinä on että tuollaisten tekstien julkaiseminen jännittää aina niin pirun paljon, vaikka siitä on seurannut aina vain ja ainoastaan hyvää; toimivia vinkkejä, tilanteeseen samaistuttavien lukijoiden tarinoita ja rohkaisevia tsemppauksia?

Siis kiitos.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Hei pitkästä aikaa. <3

Blogissa on ollut hiljaista, koska en ole halunnut tulla puhumaan tänne mistään muusta kuin siitä mitä tällä hetkellä oikeasti ajattelen. Ja omien ajatusten selvittämiseen on tarvittu useampi päivä, käynti psykologilla ja parilla lääkärillä, pakomatka Vaasaan ja yksi täysi romahtaminen kylpyhuoneen lattialla.

Tuntuu raskaalta myöntää se, mutta olen puolihuomaamatta ollut alkukeväästä asti loppuunpalanut. Olen vihdoin tajunnut että kuukausien unettomuus, pahoinvointiin johtava stressaaminen ja jatkuva alakuloisuus ei ole normaalia. Ylityötunneista ja vapaa-ajan menoista karsimisesta ei ilmeisesti saakaan mitalia, vain työkyvyttömyyteen johtavaa burn outia. Raskasta mutta samalla helpottavaa myöntää.

En tässä vaihessa osaa antaa vielä minkäänlaista neuvoa siitä, miten tällaiselta tilanteelta voi välttyä. Toivon, että hitaampi työtahti, terapia ja paluu perusasioihin (kuten seitsemän-kahdeksan tunnin yöuniin) auttaisi.

Ennen kaikkea en halua enää koskaan kysyä itseltäni että miten saisin mun elämästä paremman. Jatkossa aion kysyä vain mitä voisin tehdä jotta minä voisin paremmin. Tulkoon kaikki elämän mukavat asiat oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kautta.

Ihanaa ja mikä tärkeintä, ihan oikeasti lempeää, viikkoa jokaiselle.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages