Ladataan...
Tyhjä ajatus

Muutaman tunnin kuluttua taaksejäävä tammikuu on ollut omalta osaltani varsin kiva kuukausi - ahdistusta on ollut vieläkin jonkin verran, mutta muuten olen ollut yllättävän energinen ja hyväntuulinen. Treeneissä on ollut hyvä flow, olen viettänyt aikaa ystävien kanssa, olen lukenut pitkästä aikaa kirjoja, rahankäyttö on ollut omassa mittakaavassani fiksua ja blogiin on kertynyt yhteensä 40 postausta. Ei paha yhdeltä kuulta (mutta ei myöskään oma ennätykseni).

Suosituimmat postaukset ovat olleet seuraavat:

 

11 vinkkiä: miten puolittaa ruokamenot?

Meidän parisuhteen salaisuus

 

 

En ollutkaan valmis ihminen tänävuonna (ja syyt, miksi edellisvuosi oli elämäni ikävin)

Näin poikaystäväni kosi

 

 

370 päivää vegaanina

Vaativuus, rankaisevuus ja muut haitalliset tunnelukkoni

 

 

Oliko teillä joku oma henkilökohtainen suosikki tästä listasta tai sen ulkopuolelta? Näet kaikki tammikuun postaukset tämän linkin takaa.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Huomasin jonkun aikaa sitten ihailevani ihmisiä jotka tylsistyivät helposti - jotka kirjoittivat Facebook-seinälle julkisesti "haluaako joku mennä leffaan?" ja joilta kysyttäessä että milloin käydään kahvilla, he vastaavat "kaikki arki-illat käy". Ihanaa, heillä ei ole sen kummallisimpia velvollisuuksia tai itselleen tekemiä to do -listoja noudatettavana, ajattelin.

Paitsi että kyllä heillä on mutta monet ovat omaksuneet jo sen mikä mulla kesti pitkään ymmärtää: jokaista tyhjää rakoa ei tarvitse täyttää. Jokaista projektia ei tarvitse aloittaa heti nyt ja aina ei tarvitse valita tehokkuuden hauskanpidon sijaan. (Mieluummin toisinpäin!)

Siispä puin päälle tylsän mustan kauluspaidan ja otin muutaman tylsän kuvan. Tänään mulla on parin tunnin rako tapaamisen välissä, jonka aion viettää kaupungilla tylsistyneenä.

Sillä se mikä ei ole kiireistä - no, ei ole kiireistä.

Kivaa keskiviikkoa. <3

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages