Ladataan...
Tyhjä ajatus

Piipahdin sanomaan moi, vaikka lupasinkin olla hiljaa lauantain jälkeen. Mun on pakko vaan kertoa kuinka onnellinen oon kun oon Euroopan lempikaupungissani Istanbulissa. Instagram laulaa tiuhaan tahtiin, siellä pääsette näkemään halutessanne kaupunkia aamusta iltaan. (Tili on @saranda.dedolli)

Jos maltatte hetken odottaa vielä, blogiin on tulossa asiaa mm. rahasta ja kuinka paljon toivoisin sitä olevan, kirjoista joita olen lukenut näillä reissuilla ja asiaa tämän hetken yhdestä suurimmasta elämäntavoitteestani. (Kaikenlaiset postausideat ovat myös lämpimästi tervetulleita.)

Nyt kuitenkin ulos hotellilta kohtaamaan uuden jännittävän päivän ihmispaljouden, seikkailujen ja hyvän ruoan keskellä. Mukavaa keskiviikkoa kaikille. xx

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Olen viidettä viikkoa reissussa. Neljä viikkoa Australiassa ja nyt pari viikkoa menevät Turkissa. Kyse on ollut lomareissusta jossa töitä on tullut tehtyä parista kolmeen tuntiin päivässä, ja vaikka se on lomasuorituksena ihan ok, kaikki tietää että parissa kolmessa tunnissa ei saa tehtyä kahdeksan tunnin työt.

Olen stressannut blogia enemmän tai vähemmän koko reissun aikana. Tämä on pieni vauvani johon haluan panostaa, mutta niin olen halunnut panostaa myös rentoutumiseen, yhdessäoloon läheisten kanssa, paikalliseen kulttuuriin eläytymiseen, muistojen tekemiseen (sellaisiin jotka eivät sisällä läppärin ruutua) ja tavallaan bloggaamisen muihin osa-alueisiin kuten valokuvaamiseen ja ideoiden haalimiseen.

Nyt käynnistyi meidän viimeinen lomaviikomme ja päätin tehdä tavoitteisiini nähden aika radikaalisen päätöksen: olla julkaisematta ainuttakaan postausta loppulomamme aikana. Viisi viikkoa yritin jonglöörata bloggaamisen ja lomareissujen välillä, mutta viimeisellä viikolla aion antautua vain jälkimmäiselle.

Olen ollut kuitenkin todella ahkera päivittämään Instagramia ja InstaStorya, joten jos kuulumiseni, menemiseni ja höpötykseni kuitenkin kiinostavat, pistä tili @saranda.dedolli seurantaan (klikkaa vaikka suoraan tätä linkkiä). Kuvituksena on pari viimeisintä Instagram-kuvaa.

Palataan siis viikon päästä ihanat. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille! Viime perjantaina julkaisin koosteen lemppari suolaisista resepteistäni, joita olen jakanut puolen vuoden aikana täällä blogissa. Jokainen joka minut tuntee voi kuitenkin kertoa, että olen melko (TOSI) perso makealle ja 80% keittiössämme syntyvistä herkuista sisältävät suklaata (ja sokeria, hehe) jossain muodossa.

Alla siis kootut reseptit makeista leivonnaisista. Kaikki ovat luonnollisesti vegaanisia ja osa myös gluteenittomia.

 

Makeita vegaanisia tarjoiltavia

Suussa sulava mutakakku

 

Runeberginkakku (kyllä: tätä voi syödä vuoden ympäri!)

 

Marjaisa Oreo-juustokakku

 

Jälkiruoka joka ei koskaan poistu muodista: mokkapalat

 

Kotitekoinen Nutell(vai pitäisikö sanoa Vutella?)

 

Superhelpot mansikkakakut

 

Superhelpot ja gluteenittomat browniet

 

 

Toivereseptejä ja palautetta mahdollisista respeptikokeiluista otetaan avosylin vastaan!

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
Share

Pages