Ladataan...
Tyhjä ajatus

Mun onnellisuus kumpuaa elämän tosi yksinkertaisista asioista.

Siitä, että saa herätä ihmisen vierestä jota rakastaa ja joka rakastaa sinua takaisin. Kun voi syödä joka aamu saman aamiaisen - asetella sen kulhoon ja kaataa sen päälle kauramaitoa. Aamulenkit ja aamu-uinnit. Luonnossa liikkuminen.

Perheen ja ystävien kanssa (hyvän) kahvin ja joskus (hyvän) viinin parissa.

Musiikki. Sauna. Kiirettömyys. Suuteleminen.

Se, että suppea vaatekaappi sisältää enimmäkseen midipituisia hameita eikä koskaan tarvitse miettiä minuuttia pidempään mitä pukisi päälle. Kotona simppelisti kokattu kasvisruoka. Kirjat ja iltapäivät kirjastossa. Antaminen ja saaminen ja se ettei koskaan laske onko antanut vai saanut enemmän.

Ei materia, ei matkustaminen, ei uusimmat trendit muodissa ja liikunnassa ja harvemmin mikään mitä rahalla saa.

Ja se että päätavoite on aina onnellisuus ja hetkessä eläminen ja kaikki muut asiat tulevat vasta sen jälkeen. Eläminen omien halujen ja tarpeiden mukaan, ei toisten odotusten.

Tässä elämäntilanteessa ja hektisen alkukevään jälkeen elämän yksinkertaistaminen tuntuu todella luontevalta ratkaisulta. Helpolta. Toivoisin että muistaisin tämän silloin kun kiire palaa, peilistä tuijottaa vartaloonsa tyytymätön ihminen, uusimmat trendivaatteet houkuttelevat ja unohdan lämmittää saunan viikkoihin.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ladataan...
Tyhjä ajatus

Kuvittele valtameren rannikolla pieni kaupunki, jossa ihmiset kävelevät paljain jaloin ja pyöräilevät surffilauta kainalossa. Aallot ovat hulluja, vesi lämmintä ja maisemat henkeäsalpaavan upeita. Joka ravintola on terveellisen vegaanin paratiisi, katusoittajat soittavat lempibiisejäsi ja kahviloiden taustamusiikit ovat kuin suoraan omasta Spotify-listastasi. Hyväntuulisuutta, hippejä, hipstereitä, monikansallisuutta. Pienillä lapsilla on sateenkaarisaappaita. Kaupoissa on kirppariaarteita ja bambusta ja hampusta tehtyjä vaatteita ja asusteita. Aika tuntuu kuluvan hitaammin kuin missään muualla maailmassa.

Byron Bay sijaitsee Australian New South Walesin osavaltiossa ja on oikeastaan koko mantereen itäisin kohta. Ensimmäisen Australia-matkani jälkeen lupasin palaavin Byroniin ja viisi vuotta myöhemmin täällä sitä oltiin. Kolme päivää menivät hujauksessa, mutta riittivät silti hyvin, sillä vuokrasimme auton ja osasin viime visiitin jälkeen valikoida mitä halusin tällä kertaa nähdä ja kokea. Yövyimme The Garden Bureesissa, mikä oli muutaman huoneiston kokoinen viihtyisä boheemihotelli.

 

Omat vinkkini Byron Bayhin:

Haikkaa Cape Byron majakalle katsomaan auringonlaskua- tai nousua. Jos olet onnekas, saatat bongata näistä korkeuksista valaita

Syö Fresh Byronissa, Combissa, Thai Lucyssä, Dipissä ja Rycessä

Inspiroidu ihanissa boheemisisustusmyymälöissä ja shoppaile vintage-kaupoissa

Opettele surffaamaan

Aja n. 1,5h matkan päässä sijaitsevaan Nimbiniin - 70-lukuun juuttuneelle hippikylälle

Jos yövyt hostellissa, valitse Aquarius Hostel ja jos tavallisessa hotellissa niin The Garden Burees

Etsi "salaisempia" rantoja, esimerkiksi Cosy Corner tai The Pass

 

 

Onko kukaan teistä ollut Byronissa?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Pages