Kokemuksia Relovesta: miten sujui kirppismyynti

Tyylikapseli

No niin, viikon myyntiaika kirpputori Relovessa on nyt päättynyt! Tulos oli melko hyvä, myin 586 eurolla. Vaatteita olisi saanut mennä enemmänkin, mutta hyvä näin. Onhan tuo mukavaa saada kukkaroon lisää täytettä ja kotiin enemmän tilaa yhdellä iskulla, sikäli kirppiksellä myynti on siis hyvä tehoisku vaatevaraston karsimiseen. Tein vähän yhteenvetoa myynnin onnistumisesta.

Mikä meni kaupaksi?

  • laukut (sekä merkkilaukut että merkittömät). Laukuista menivät melkein kaikki myynnissä olleet.
  • Marimekon vaatteet. Kotimaisesta laatumerkistä ollaan selvästi valmiita maksamaan.
  • 60-70-luvun vintagevaatteet. Näitä taitaa nykyään olla harvemmin tarjolla.
  • miesten vaatteet. Kirppiksellä yleensä 95 % vaatteista on naisten vaatteita, taitavat siis ne harvat myynnissä olevat miesten vaatteet mennä kuin kuumille kiville.

Mikä ei mennyt kaupaksi?

  • kengät. Tämä herättää minussa paljon kysymyksiä. Olivatko liian käytettyjä? Hinnoiteltu liian ylös? Väärän kokoisia? Vai onko niin, että ihmiset ostavat kenkänsä mieluummin uusina (asia, jonka ymmärrän oikein hyvin).
  • bleiserit. Tämäkin herättää hämmennystä. Mulla oli esimerkiksi Sonia Rykielin ja Rifat Ozbekin bleiserit myynnissä kohtuuhintaan ja todella ihmettelen, että eivät käyneet kaupaksi.
  • sporttivaatteet. Kuuluvatko nämäkin kategoriaan "ostan mieluummin uutena, kiitos"?
  • huivit. Näitä taitaa olla kaikilla liikaa.

Olisi kiva myydä uudestaan, mutta...

Koska olin myyntiin ja kokemukseen tyytyväinen ja kotoa löytyy myytävää vielä yllin kyllin, olin valmis varaamaan uuden myyntiviikon loka-marraskuulle. Mutta eipä se onnistukaan, koska kirppis on niin älyttömän suosittu! Kaikki paikat on jo varattu. Seuraavat myyntipaikat on mahdollista varata joulukuulle, mutta niiden varaus onnistuu vasta syyskuussa. Pidän joulukuuta kuitenkin vähän huonona myyntikuukautena, koska ihmisillä on niin paljon menoa ja ohjelmaa, että kirppiksillä käymiselle ei ole aikaa. Näin ollen seuraava potentiaalinen järkevä aika myydä olisi mielestäni helmikuu, koska tammikuussa moni potee joulun jälkeistä ostoskrapulaa. Helmikuuhun on vielä pitkä aika eli mietin seuraavaa siirtoani vaatteista eroon pääsemiseksi :) Tällä hetkellä kotona on vielä sellaiset kolme isoa laatikollista vaatteita, jotka haluaisin myydä pois, jotta vaatevarastoni olisi järkevissä rajoissa.

Lue myös kirjoitukset:

Share

Kommentit

John Ahmed (Ei varmistettu)

Tarvitsetko minkäänlaista lainaa? Esimerkiksi Xmas-laina Jos kyllä, niin ota yhteyttä minulle pikaiseen lainaan 3%: n korolla. Lähetä minulle ASAP: russell.credit40@gmail.com

Terveiset.
Russell Investments

Kommentoi