Asiaa ja ajatuksia naisten urheiluvaatteista

Tyylitietotoimisto

Sporttimuoti taitaa olla osa-alue, jota Tyylitietotoimistossa ei ole vielä käsitelty. Nyt asiaan tulee kuitenkin muutos!

Brittiläinen Brand + Commercial -nettijulkaisu on ottanut urheiluvaatteet lähempään tarkasteluun tuoreessa juttusarjassaan. Juttusarjan takaa löytyy allekirjoittaneen opiskelukolleega ja ystävä Melissa Wusaty, joka lähestyi aiheen tiimoilta myös minua. Aktiivisena juoksijana ja muotifanaatikkona minulla on nimittäin aiheesta ensikäden kokemusta. Juttusarjan tänään julkaistussa toisessa osassa annankin oman näkemykseni Stella McCartneyn Adidas-malliston tämän sesongin juoksuvaatetarjonnasta.

Juttusarjan ytimessä käsitellään naisten urheiluvaatteiden ongelmallisuutta. Naisten on vaikea löytää hyvin suunnitteltuja, mutta samalla urheillessa toimivia vaatteita. Korkea design-arvo ja toimivuus eivät usein mahdu samaan lauseeseen.

Toki näkemyksiä on monia, eikä minunkaan varmasti ainoa oikea. Juttusarja antaa kuitenkin pohtimisen aihetta kaikille urheilua harrastaville ja urheiluvaatteita kuluttuville naisille.

Juttusarjan löydät näiden linkkien takaa:

Osa 1

Osa 2

-------

About Women's Activewear

I was featured in an article about women's activewear by Melissa Wusaty for Brand + Commercial. As an avid runner, I had few things to say about Stella McCartney's latest Adidas collection.

Here's the links to the article:

Part 1

Part 2

Kuvakaappaus: Brand + Commercial

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.