Beyoncé H&M:n kesäkampanjan keulakuvaksi

Tyylitietotoimisto

Tammikuussa siitä vasta huhuttiin. Nyt Women's Wear Daily vahvistaa, että H&M on palkannut Beyoncén ensi kesän mainoskampanjansa keulakuvaksi.

Beyoncé poseeraa toukokuussa starttaavassa kampanjassa eksoottisissa tunnelmissa. Mainoksissa nähdään kesätunnelmaan sopivia mekkoja, ranta-asuja ja H&M for Water hyväntekeväisyysmalliston uima-asuja. Erikoismalliston kerryttämästä tuotosta neljännes lahjoitetaan Water Aid järjestölle.

H&M:n pääsuunnittelija Ann-Sofie Johansson kuvailee kampanjaa hyvin Beyoncén näköiseksi. Kuvat henkivät laulajattaren värikästä persoonaa ja niistä välittyy myös Beyoncé omaa tyyliä.

Bahammalla kuvatun kampanjan takana on valokuvaajakaksikko Inez van Lamsweerde ja Vinoodh Matadin. Kampanjan mainosfilmistä sen sijaan vastaa ruotsalainen musiikkivideomestari Jonas Åkerlund. Mainoksen sound trackina toimii tietenkin Beyoncén uusi kappale Standing on the Sun.

Kampanjan vaatteet löytyvät kaupoista toukokuussa.

-------

Beyoncé Poses for H&M

Beyoncé is the new face of H&M's summer campaign.

Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin photographed the exotic campaign in Nassau, Bahamas. Commercial was directed by Jonas Åkerlund and it will feature Beyoncé's new song "Standing on the Sun".

Beyoncé's beachy campaign will start running on May.

Read more from WWD

Lähde ja kuva: WWD

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.