Born to Ride

Tyylitietotoimisto

Ei ole lainkaan ihmeellistä, että kuuluisa Hollywood -komistus tai kaunotar esiintyy jonkin muoti- tai luksusmerkin mainoskasvona. Useimmiten tämänkaltaisissa tapauksissa tähdille todennäköisesti maksetaan pitkä penni, ennen kuin sopimukseen päästään. Joskus asiat voivat mennä kuitenkin toisinkin päin. Tarvitaan vain asialleen omistautunut näyttelijä, joka uskoo mainostettavaan tuotteeseen.

Ewan McGregor on varmasti kaikille tuttu näyttelijä, mutta tämän lisäksi hän on tullut tunnetuksi myös moottoripyöräharrastuksestaan sekä aiheen tiimoilta tekemistään dokumenttisarjoista. Kun brittiläinen pitkän linjan moottoripyörävaruste valmistajanakin tunnettu Belstaff ilmoitti uudelleen lanseerauksestaan, tarttui näyttelijä kynäänsä ja lähestyi merkkiä itse. McGregorin halusi tarjota itseään merkin mainoskasvoksi, sillä hän oli jo pidempään käyttänyt perinteikkään talon moottoripyöratakkeja. Belstaffin johtoporras olikin otettu näyttelijän ovelasti otsikoidusta 'Born to Ride' viestistä ja palkkasi McGregorin syyskampanjansa malliksi.

Alunperin vapaa-ajan vaatteita ja kovaan kulutukseen tarkoitettuja takkeja valmistanut Belstaff avaa pian kaksi uutta liikettään Lontoon Bond Streetille ja New Yorkin Madison Avenuelle. Uusien omistajien myötä tehtävän kasvojenkohotuksen tarkoituksena onkin, kaikesta päätellen, laajentaa Belstaffin valikoimaa myös ready-to-wear vaatteiden puolella. Mitä siis tuleman pitää, kun Belstaff avaa ovensa Lontoossa ja New Yorkissa, sitä voi käydä tarkemmin ennakkokatselemassa Style.comissa. Mainoksista päätellen tulossa on kuitenkin hyvin mielenkiintoista, moottoripyöräilyn maailmasta inspiraationsa hakenutta, naisten sekä miesten muotia. Eikä Ewan McGregorin valinta malliston mainoskasvoksi varsinaisesti ainakaa haittaa, mikäli tavoitteena on laajentaa asiakaskuntaa tyylitietoiseen muotikansaan. Sen verran miehestä charmia löytyy!

Kuva ja alkuperäinen lähde: Fashionista.

PS. Elokuvien ystävien kannattaa olla kuulolla myös huomenna, sillä luvassa on jotain jännittävää! Watch this space...

Kommentit

Höntsä (Ei varmistettu)

Hahahahaa, katoin ekaksi, että Ewan McGregor on SAULI NIINISTÖ :D

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Hahah!! Ehkä Ewanissa ja Saukissa on jotain samaa näköä... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.