Farkkumiehen unelmamallisto

Tyylitietotoimisto

Satuinpa Style.comiin aivan muissa asioissa, kun silmiini pisti tyylikkäitä farkkumiehiä. Nopea klikkaus paljasti, että kyseiset herrat esittelivät Tom Fordin tuoretta miesten kevät 2015 -mallistoa.

Tom Ford -jos kuka- osaa pukea miehen. Jotain miehen kyvyistä lienee kertovan se, että Ford on niin Justin Timberlaken kuin James Bondinkin luottopukija. Ja mikäänhän ei näytä paremmalta, kuin mies hyvin istuvassa puvussa.

Ensi keväänä Tom Ford -miehet pukeutuvat kylläkin farkkuihin. Osittain Fordin tuleva kevätmallisto lipsahtaa jopa normcoren puolelle, mutta sehän tekee kokoelmasta vain entistäkin trendikkäämmän. Tämä mallisto kannattaa siis ensi keväänä jokaisen farkkumiehen pitää mielessään.

Sillä kyllä ainakin minun pääni kääntyisi, jos näissä tamineissa herrat kaduilla vastaan kävelisivät!

PS. Joko kuulit, että Tom Fordin naisten asusteita saa nyt myös Suomesta? Etsimään niitä kannattaa lähteä Collage the Shopista Helsingin Mikonkadulta, jossa on muuten käynnissä myös ale!

// Tom Ford opted out suits for his spring 2015 mens collection. Now it's all about the jeans... and dare I even say, a little normcore too!

Kuvat/Pics: Style.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.