Golden Globe 2013 onnistujat top 3

Tyylitietotoimisto

Eilen Los Angelesissa vietetyt Golden Globe -juhlat tarjoilivat taas silmänruokaa kauniiden juhlapukujen ystäville. Tyylitietotoimisto valitsi joukosta kolme parasta.

1. Anne Hathaway

Anne Hathaway pokkasi juhlista paitsi kultaisen maapallon, mutta myös parhaan pukeutujan tittelin. Les Misérables -musikaalielokuvasta palkinnon napannut näyttelijätär oli valinnut asukseen Chanelin kevät/kesä 2009 haute couture malliston valkoisen mekon. Annen lyheympi hiusmalli oli myös piristävää vaihtelua Hollywoodin kiharapilvien keskellä. Yksinkertaisen kaunista.

 

2. Jennifer Lawrence

Nälkäpeli -elokuvan tähtenä tunnettu Jennifer Lawrence pokkasi pystin roolistaan elokuvassa Silver Linings Playbook. Lawrence oli valinnut juhla-asukseen Christian Diorin kevät/kesä 2012 haute couture kokoelman punaisen iltapuvun. Asun kruunasi kaunis metallinen vyö. Miinuksena täytyy mainita mekon ilmeisen herkästi rypistyvä materiaali. Tosin pienet epätäydellisyydet muistuttavat siitä, että ihmisiä ne tähdetkin vain ovat.

 

3. Nicole Kidman

Mitä olisikaan Tyylitietotoimiston laatima parhaiden asujen lista ilman Alexander McQueenia. Nicole Kidman edusti muotitalon kevään 2013 kokoelman mehiläiskoristeisessa iltapuvussa. Kokoelman tehokeinona nähtiin paljastetut tukirakenteet ja korsetit. Myös Kidmanin mekon tukiluut oli jätetty keskivartalon kohdalta näkyviin.

Näin siis tällä kerralla Golden Globe -juhlissa! Löytyikö joukosta oma suosikkisi?

Kuvat: Vogue UK

Kommentit

BagMiss (Ei varmistettu) http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/

Mulla oli monta suosikkia, Jessica Alba oli yksi niistä. Anne Hathaway on myös todella edustava; raikas, tyylikäs ja elegantti! :) Todella ihania kuvia on netti näistä juhlista täynnä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Anne H. oli elegantti, pidin kovasti. Nicole Kidmanin puku oli myös mieletön, hillitty ja rock samalla kertaa.

SPARKemmi (Ei varmistettu) http://www.sparkwithme.blogspot.fi

Jennifer Lawrence oli upea! Jos joskus pääsen blacktie bileisiin luotan punaiseen. Lisäksi tykkäsin Eva Longorian asusta.. Hän on kyllä aina niin upea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.