Goodbye to Yves Saint Laurent?

Tyylitietotoimisto

Hedi Slimane on ehtinyt nauttia Yves Saint Laurentin taiteellisen johtajan pestistä vasta muutaman kuukauden ajan, mutta siinäkin ajassa on herra ehtinyt shokeeraamaan muotimaailmaan radikaaleilla ideoillaan. Ensin Slimane päätti, että YSL:n resort 2013 kokoelmaa ei esitellä lehdistölle lainkaan. Nyt kiirii huhuja siitä, että mies aikoo uudistaa perinteikkään muotitalon ilmettä ja imagoa vaihtamalle sen nimeä.

Mikäli uutisoinnissa on perää, voimme sanoa hyvästit Yves Saint Laurentille ja toivottaa tervetulleeksi muotitalon nimeltä Saint Laurent Paris.

Tuntuu oudolta, että pitkää historiaa ja perinteitä mukanaan kantava muotitalo suostuisi moiseen vaihdokseen kepein mielin. Vai onko kyseessä sittenkin pidempään pinnan alla kytenyt ajatus. YSL kuitenkin palkkasi Slimanen taiteelliseksi johtajakseen siinä toiveessa, että mies todellakin toisi uutta näkemystä muotitalon ilmeeseen. Tilasivatko YSL:n omistava PPR ja muotitalon johto ihan tämän kaltaista uudistusta, ei ole selvillä, mutta Slimane on ainakin tehnyt työtä käskettyä. Mielenkiintoista on nyt nähdä, kuinka tämä uutinen lähtee kehittymään ja mitä tapahtuu legendaariselle YSL logolle, mikäli nimi todella vaihtuu.

Kuulostaako Saint Laurent Paris tuoreelta, vai olisiko vanha nimi vielä kelvannut?

Kuva. Tyylitietotoimisto on vastuussa muokkauksesta.

Lähteet: BoF Twitter/Fashionista/WWD.

Kommentit

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kuulosti kyllä aluksi aika hurjalta, mutta toisaalta onhan vastaavaa nähty aikaisemminkin: Dior, Chanel jne... Pitää kyllä hieman sulatella asiaa, mikäli se menee läpi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.