Hapsukas laukku-unelma Guccilta

Tyylitietotoimisto

Tänä keväänä laukkutrendien kärjessä heiluvat hapsut. Eniten palstatilaa muotilehdissä ja sosiaalisessa mediassa ovat epäilemättä saaneet Guccin kevätnäytöksestä tutut Nouveau Fringe -olkalaukut.

Vaikka hapsuissa enemmän on ehdottomasti enemmän, teki Gucci viisaan ratkaisun tuodessaan markkinoille myös hieman hillitymmän version tuoreesta it-laukustaan. Käytössä helpommin toimiva ja ajattomampi Nouveau Shoulder Bag onkin järkishoppailijan vaihtoehto kevään it-laukkuostoksilla. Sitten kun hulluin hapsuvillitys laantuu, saa laukun tupsut nimittäin irrotettua!

Guccin perinteistä bambua ja trendikkäitä hapsuyksityiskohtia yhdistelevä pikkukassi on siitä harvinainen ilmestys, että se on vienyt täysin myös meikäläisen sydämmen. Ja minähän en siis ole aikaisemmin juuri Guccin perään haikaillut. Tämä hipahtavan rento pikkuveska iskee kuitenkin myös rouheampaan makuun ja siitä syystä nousee nyt minunkin himotuslistalleni.

Guccin Nouveau Shoulder Bagia myy Helsingissä Collage the Shop.

-------

Fringe bags are coming!

This season it's all about the fringe on the bag department.

So far Gucci's Nouveau Fringe Shoulder Bag has gotten most of the attention, but if you want to be more practical - yet trendy- I would recommend the more subtle version of the season's most wanted it-bag.

So without further ado, meet Gucci's Nouveau Shoulder Bag!

This beauty comes with little less fringe, but with all the same attitude!

I for one just added this to my ever-growing wish list!

Gucci Nouveau Shoulder Bag is available at Collage the Shop Helsinki!

Kuvat/Pics: By yours truly

 

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

Täydellinen <3

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Se on ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.