Jean Paul Gaultier lopettaa RTW-mallistonsa

Tyylitietotoimisto

Jean Paul Gaultier x Lindex

Stop the press! Vogue uutisoi juuri, että Jean Paul Gaultier on paljastanut lopettavansa ready-to-wear -mallistonsa. Miehen viimeinen RTW-kokoelma näkee päivänvalonsa 27. syyskuuta Pariisin muotiviikoilla.

Tulevaisuudessa Gaultier aikoo keskittyä haute couture -mallistoonsa, jonka parissa suunnittelija pääsee toteuttamaan luovia visioitaan ilman kaupallisia rajoitteita. Lisäksi vastaisuudessa suunnittelija panostaa enemmän myös parfyymi- ja asustevalikoimaansa sekä erinäisiin yhteistöihin.

Gaultierin ensimmäinen yhteistyö lieneekin Lindexin kanssa toteutettu mallisto, joka saapuu myyntiin 8. lokakuuta.

Lue lisää Jean Paul Gaultierin shokkipaljastuksesta Voguen nettisivuilta!

// Jean Paul Gaultier is to stop his RTW collections. Read more from Vogue.

Lähde/Source: Vogue UK

Kuva/Pic: Jean Paul Gaultier Instagram

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

Kommentit

Annemaris

Joku olikin kommentoinut tonne Voguen kommenttiosioon, et hyvä ettei JPG palkannut tilalle jotain toista suunnittelijaa, joka ois vienyt RTW mallistoa eteenpäin ja pilannut koko homman. Joku näkee ehkä tän homman sellasena pyyhkeen heittämisenä kehään. Mulle toi kyllä on fiksu päätös niin artistin kuin firman puolelta. Parempi keskittyy siihen mitä haluaa tehdä täysillä, eikä pilata jotain niinkin makeeta kuin Jean Paul Galtier, tekemällä puoliteholla hommia.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Olen samaa mieltä!

Jos tuntuu siltä, että ei pysty panostamaan kaikkeen täysillä, on hyvä keskittää energiansa yhteen juttuun ja tehdä se kunnolla. On myös rohkeaa, että tämän tason suunnittelija avoimesti myöntää, että alati vaihtuvat sesongit ja tiheä mallistosuunnittelu ovat vieneet voimat.

Joskus tuntuu siltä, että muutkin voisivat ottaa Gaultierista mallia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.