Kanye West for men?

Tyylitietotoimisto

Kanye Westin muotisuunnittelijan ura ei ole alkanut kovin lupaavasti. Räppäri teki debyyttinsä suunnittelijana Pariisin muotiviikoilla viime syksynä, mutta tuolloin esitelty naisten mallisto ei kerännyt kovin positiivistä vastaanottoa. Kevään muotiviikoilla Kanye petrasi hieman, mutta ainakaan toistaiseksi mallistot eivät ole herättäneet suuren yleisön kiinnostusta.

Viime aikoina Kanye onkin saanut enemmän palstatilaa yksityiselmänsä ansioista, mutta nyt pikkulinnut laulavat jälleen muotiuutisia. Huhut Kanyen siirtymisestä muotisuunnittelijan uralle alkoivat aikanaan Twitterista. Nyt Twitter laulaa jälleen ja tällä kerralla asialla on Ford Models.

Ford Modelsin twiitin perusteella Kanye olisi suunnittelemassa nyt myös miesten mallistoa. Mallisto saattetaan nähdäkin jo parhailaan käynnissä olevilla Pariisin miesten muotiviikoilla.

Tyylitietotoimisto salaa toivoo, että nämä huhut pitävät paikkansa. Kanye ei ehkä hurmannut naisten mallistoillaan, mutta herran oma tyyli vihjailee siitä, että miesten pukeutuminen voisi olla hänelle sopivampi muotifoorumi. Jännityksellä jäämme odottelemaan kuinka tämä tarina lähtee kehittymään. Tyylitietotoimisto seuraa tilannetta.

Lähteet: Ford Models/Twitter & Fashionista.

Kuvat: Style.com & Ford Models/Twitter (kuvakaappaus).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.