Lady Gaga + Armani

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Lady Gagan elokuussa Suomeenkin saapuva Born This Way Ball -kiertue lupailee jo itsessään paljon. Nyt kaikki muodin ja Lady Gagan ystävät voivat odotella vieläkin enemmän, sillä Giorgio Armani on vahvistunut kiertueen puvustuksen suunnittelijaksi. Varmuutta ei ole, onko kaikki Lady Gagan yllä nähtävät asut Armanin käsialaa, mutta ainakin seuraavanlaisia asuja suunnittelijalta tullaan Born This Way Ball -kiertueella näkemään.

Herra Armani kommentoi yhteistyötään Lady Gagan kanssa seuraavasti:

“Collaborating with Lady Gaga is always an exciting experience for me. I admire the way she uses fashion as a scenic element and as a means to build a character. She is an artist of many talents and great intelligence.”

Tyylitietotoimisto yhtyy ehdottomasti viimeiseen. Yhteistyön hedelmiä voimmekin ihailla paikanpäällä Helsingin Hartwall-areenalla 27. elokuuta.

Who's Coming?

Lähde ja kuvat: WWD.

Share
Ladataan...

Kommentit

Private Blend

Muhun voit luottaa, sain taisteltua tieni keikalle - ensimmäistä kertaa se kävi työstä. Vaikka taitaa tuosta tulla vielä toinen keikka. Mutta hienolta näyttää, kiitos taas poiminnasta! Mitä pidät Costume-uutisesta?

Tyylitietotoimisto

Costume -uutinen oli oikein mielenkiintoinen ja tervetullut. Olen lähtökohtaisesti sitä mieltä, että ikinä ei voi olla liikaa laadukkaita muotijulkaisuja. Tosin, itse olen kyllä jo kohderyhmän ulkopuolella (!) :)

Tällä kerralla noiden Gaga lippujen kanssa kävi niin ihanasti, että saatiin ostettua ne etukäteen, joten ei tarvinnut jännätä maanantaina. Viime kerralla jouduin näkemään aikamoisen vaivan, kun lensin Lontoosta Helsinkiin ainoastaan keikkaa varten.  Jouduin lisäksi etsimään itselleni Facebookin kautta uuden lipun jälkimmäiselle keikalla, sillä oma ennakkoon ostettu lippuni oli ensimmäiselle keikalla ja minulla oli samana päivänä pakollinen luento Lontoossa. Mitäpä sitä ei tekisi Lady Gagan takia :D

Private Blend

Niin, on kiva saada uusia lehtiä, vaikka välillä käy vähän työstä kahlata vakkareitakaan läpi... 

Amexin kautta taisi ainakin saada etukäteen lippuja myös tähän, pitänee hankkia tuo. Olet tosiaan nähnyt vaivaa edellisen keikan eteen, kiva että nyt menee helpommin. 

Tyylitietotoimisto

Amexin kautta juuri liput ostimmekin. Tosin, itse korttia ei tarvittu lainkaan ja liput olivat kaikkien saatavilla sitäkin kautta. Tämän huomasimme ihan vahingossa. Kannattaa siis jatkossa silmäillä lippuja sitä kautta, vaikka korttia ei tulisi hankittuakaan.

Kommentoi

Ladataan...