Maanantain muotiuutiset: McQueenia museoon ja tyylikästä insta-seurattavaa

Tyylitietotoimisto

Supersuosittu Alexander McQueen -muotinäyttely vihdoin Lontooseen

Tätä on kuulkaa odotettu! Siitä asti, kun ensimmäisen kerran vuonna 2010 kuulin valmisteilla olevasta Alexander McQueen -retrospektiivinäyttelystä, tiesin, että se pitäisi ehdottomasti nähdä. Reissu New Yorkin Metropolitan museossa kesällä 2011 esillä olleeseen näyttelyyn oli kuitenkin liikaa silloiselle opiskelijabudjetilleni, joten harmikseni näyttely jäi siis kokematta. Tämä on ollut asia, joka on vaivannut mieltäni siitä asti.

Vaan eipä vaivaa enää!

Alexander McQueen: Savage Beauty -näyttely avautuu kaikien McQueeni-fanien iloksi ensi keväänä Lontoon Victoria & Albert -museossa! Huhuja tästä on toki liikkunut jo kauan, mutta nyt se on vihdoin virallista. Olisihan se ollutkin suuri vääryys, mikäli näyttelyä ei olisi Lee McQueenin kotikaupunkiin ikinä saatu.

Lippuja näyttelyyn voi jo varata ja etukäteisfiiliksiäkin aistia mahtavasta näyttelykirjasta, jota on ollut hyvin saatavilla niin koti- kuin ulkomaisistakin kirjakaupoista.

Joko voi varata lentoliput?!

Lue lisää aiheesta Women's Wear Dailyn sivuilta!

---

Louis Vuitton -suunnittelija liittyi vihdoin Instagramiin

Instagramissa ei toki ollut pulaa tyylikkäistä seurattavista aikaisemminkaan, mutta nyt niitä on saatu jälleen yksi lisää. Louis Vuittonin pääsuunnittelijana hiljattain debytoinut Nicolas Ghesquière on nimittäin juuri avannut oman -virallisen- insta-tilinsä.

Toistaiseksi muutaman viikon vanhan tilin anti on paljastanut Ghesquièren ainakin Star Wars -faniksi, vaikka saatiinhan siitä pieniä vinkkejä jo miehen Balenciaga-aikoinakin. Lisäksi tililtä löytyy kauniita maisemia niin Pariisista, New Yorkista kuin Madridistakin.

Nyt siis kaikki Ghesquière-fanit kipin kapin seuramaan nimimerkillä @nicolasghesquiereofficial esiintyvää Louis Vuitton -suunnittelijaa!

-------

Fashion News Monday

Hurray! Alexander McQueen: Savage Beauty exhibition is FINALLY coming to London! The exhibition will open in V&A in the spring of 2015!

And for all of you fashion loving Instagram users out there, there's a new user to follow! Louis Vuitton's new head designer Nicolas Ghesquière has just joined Instagram. His brand new account goes by the name of @nicolasghesquiereofficial!

Kuvat ja lähteet/ Pics & Sources: WWD & Nicolas Ghesquière Instagram

 

Kommentit

Emma Wilde (Ei varmistettu) http://www.thewildethings.com/

Äkkiä ostamaan lentolippuja! Itselläni on tuo näyttelykirja, sillä ystävä sattui olemaan työmatkalla New Yorkissa Metropolitanin näyttelyn aikaan, ja toi sen minulle sieltä joululahjaksi :)

http://www.thewildethings.com

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Minäkin sain onneksi lohdutukseksi edes tuon kirjan. Ja vieläpä isältä joululahjaksi, ja isähän ei siis ole millään tavoin edes kiinnostunut muodista! :D

Mutta kyllä, liput varaukseen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.