Marion Cotillardista Dior suunnittelija

Tyylitietotoimisto

Ranskalainen näyttelijä Marion Cotillard on tuttu kasvo Christian Diorin Lady Dior käsilaukkumainoksista. Nyt tämä Oscar-voittaja astuu jälleen uuteen rooliin ja ryhtyy myös Dior-suunnittelijaksi. Marion Cotillard on nimittäin saanut kunnian suunnitella oman versionsa Lady Dior -klassikkolaukusta.

Cottillard on toiminut Lady Diorin mainoskasvona jo vuodesta 2008. Oli siis luonnollista, että muotitalo antoi naisen myös suunnitella oman versionsa kuuluisasta laukusta. Diorin julkistamassa mainosvideossa nähdään, kuinka Cotillardin Lady Dior syntyy. Videolla nainen muun muassa luonnostelee ja pohtii laukunsa yksityiskohtia.

Video on osa seitsemän minidokumentin sarjaa, jossa seurataan Marion Cotillardia muotitalon kulisseissa sekä mainoskuvauksissa. Sarjasta on julkistettu toistaiseksi viisi osaa ja onkin ehkä odotettavissa, että kaksi viimeistä osaa paljastavat enemmän myös naisen suunnittelemasta käsilaukusta.

Dior ei ole toistaiseksi ilmoittanut milloin -tai jos- Marion Cotillardin Lady Dior tulee myyntiin, joten dokumenttisarjaa kannattaa pitää siinäkin mielessä silmällä. Joka tapauksessa luvassa on varmasti persoonallinen versio tunnetusta klassikosta.

Kuva: Elle UK

Lähteet. Elle UK ja Dior

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.