MFW: Laukkujen viemää

Tyylitietotoimisto

Milanon muotiviikoilla katseet kääntyvät väistämättä myös mallistojen laukkuvalikoimiin. Mitä muutakaan voisi tosin odottaa, kun asialla ovat perinteiset italialaiset muotitalot.

Guccin laukkuvalikoimaa sivuttiinkin jo tässä postauksessa, mutta minkälaisia veskoja on muilla tarjolla?

Tässä pieni laukkukatsaus!

  • Mini-Peekaboo: Fendin moderni klassikko sai minikokoisen sisaruksen. Veikkaanpa, että jos/kun tämä laukku menee tuotantoon, tulee siitä välitön hitti ja ensi sesongin uusi it-laukku. Tunnistaako kukaan muuten kenen käsi se siinä (yllä) kantaakaan sinistä mini-Peekaboota?

  • Bag charmit: Fendi on jo muutaman sesongin tarjoillut laukkuihinsa hauskoja ja söpöjä bag charmeja. Hitiksi on muodostunut Fendi-suunnittelija Karl Lagerfeldin miniatyyri Karlito-nukke, mutta nyt valikoimiin on tulossa myös minilaukkuja. Laukku koristamassa laukua! Nyt mentiin aika metatasolle.

  • Matelijamutantit: Fendin pussukka-clutchit sekoittavat käärmeennahkaa ja krokotiilinnahkaa. Pussukkakassit ovat hauskoja malliltaan, mutta eksoottiset nahat nostavat niiden hinnat pilviin. Karlito-laukkukoriste on päässyt myös näiden veskojen matkaan.

  • Sadesuoja klassikolle: Fendillä tiedetään, että klassikoista kannattaa pitää hyvää huolta. Muotitalon Baguette-käsilaukku sai kevätmallistossa tyylikkään sadesuojan.

  • Salkkuja moneen lähtöön: Prada keskittyi mallistossaan pääasiallisesti eri näköisiin ja kokoisiin salkkuihin. Ruskea väri tekee tuloaan laukkurintamalla, joten se kannattaa pitää nyt mielessä laukkuostoksille lähtiessä.

  • Olalta vedä: Laukkujen olkahihnat ovat viime sesonkeina lyhentyneet. Prada ehdottaa perinteiselle olkalaukulle tosin uutta kantotapaa: olan sijaan, laukkua roikotetaan nyt kädestä.

  • Krokotiili rocks: Syyssesongin pakkohankinta laukuksi nimettiin monella taholla krokokuosinen veska. Ja mikäli on Pradaa (ja vähän Fendiäkin) uskominen, sama meno jatkuu myös keväällä. Huomaako muuten kukaan vasemmanpuoleisen laukun mallissa jotain tuttua...?

Löytyikö joukosta suosikkia?

//When in Milan Fashion Week, always check the bags! Here's what Fendi and Prada had to offer for S/S 2015!

Kuvat/Pics: Style.com

SEURAA BLOGIA - INSTAGRAMISSA - FACEBOOKISSA - TWITTERISSÄ

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.