Mielessä juuri nyt: kolme raitaa lenkille ja kaupungille

Tyylitietotoimisto

Hyvin ne ovat hommansa Adidaksella hoitaneet.

Viimeistään siinä vaiheessa, kun kiskoin itseni jälleen lenkkipoluille vajaan kuukauden kuluttua koittavan Extreme Runin motivoimana, alkoi samalla armoton haaveilu myös uusista treenikamoista. Ja koska olen helposti vietävissä olevaa tyyppiä, saivat viime aikoina joka tuutista tulvineet Addu-tossut, kolmiraita vermeet ja loputtomat yhteistyökokoelmat minutkin kääntymään haaveissani Adidaksen puoleen. Asiaa tosin siivitti se, että juoksutossuissa vannon merkin Boost -kenkien nimeen. Pitäähän niiden trikoiden nyt sopia pinkkeihin salamoihini!

Kesää kohden trikoissa kannattaa suosia lyhyempiä puntteja. Shortsit olisivat kesäkaudella paras valinta, mutta hyvien juoksushortsien löytäminen onkin sitten helpommin sanottu kuin tehty. Kokemusta on! Tekniset materiaalit toimivat parhaiten yläosassa, vaikka ne eivät aina kaikkein tyylikkäimmiltä näytäkään. Tosin, lenkille ei kai lähdetä muutenkaan vaatteilla koreilemaan. Pääasiahan on, että vaatteet toimivat käyttötarkoituksensa mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ja koska olenhan myös muotifanaatikko, ei haaveilu tietenkään loppunut lenkkipoluille! Adidas on jälleen sen verran katu-uskottava sporttimerkki, että juoksukamat kelpaavat ihan sellaisinaan nyt myös rennompaankin kaupunkilenkkeilyyn. Vaihtamalla teknisen juoksupaidan rentoon svetariin ja juoksukengät vapaa-ajan sneakereihin, voi samoilla trikoilla lähteä lenkin päälle vielä vaikkapa lounaalle. Älä kuitenkaan unohda käydä vaatteiden vaihdon yhteydessä myös suihkussa! ;)

Joko muut juoksuharrastajat ovat päivittäneet lenkkikamansa kesäkuntoon, ja onko ruutujen toisella puolen muita Extreme Runiin tulijoita?

-------

Hot Right Now: Three stripes

Adidas sure knows how to get people's attention. As the classic sports brand seems to be on everybody's lips right now, I -too- caught myself of dreaming about those famous three stripes.

That being said, my first thought was on new running gear! But lucky for me and for the rest of the fashion loving runners out there, sports gear has become overly trendy lately.

Here are two examples how to wear those stripes: first while running and then afterwards for a relaxed lunch.

Très chic and über-sporty at the same time, aka just like we seem to want it these days!

Kuvat/Pics: Adidas

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.