Miksi Marc Jacobs kieltäytyi Diorin pääsuunnittelijan pestistä?

Tyylitietotoimisto

Ennen kuin Dior viime keväänä ilmoitti valinneensa Raf Simonsin pääsuunnittelijan pestiinsä, spekuloitiin paikan menevän Marc Jacobsille. Nyt Marc Jacobs on kuitenkin paljastanut, että paikkaa kyllä tarjottiin myös hänelle. Miksi tunnettu suunnittelija sitten päätti sanoa ei monen muotisuunnittelijan unelmatyölle?

Marc Jacobs kertoo Voguelle, että päätöksen takana oli oikeastaan hänen terapeuttinsa. Kun työtarjous tuli eteen, Jacobs kävi asian läpi myös terapiaistunnossaan. Terapeutti esitti muotisuunnittelijalle hyvän kysymyksen: parantaako paikan vastaanottaminen elämänlaatuasi millään tavalla?

Marc Jacobsilla on kieltämättä monta rautaa tulessa. Mies suunnittelee oman nimikkomallistonsa lisäksi myös Marc by Marc Jacobs -sisarmallistoa ja toimii Louis Vuittonin pääsuunnittelijana. Jos Jacobs olisi kaiken lisäksi ottanut Diorin suunnitteluvastuun harteilleen, olisi hänellä neljän ready-to-wear malliston lisäksi ollut myös Diorin couture mallistot suunniteltavanaan.

Joskus pitää siis olla rohkea ja sanoa ei. Tosin, kun on mies Marc Jacobsin asemassa, kieltäytyminen unelmien mahdollisuudesta voi olla hieman helpompaa.

Lähde ja kuva: Vogue UK

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi

Hei ja olipa kiva tavata eilen. Minä olen ihan missannut tämän ihanan blogisi. Todella mielenkiintoinen blogi!

t. Saija

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Saija: Kiitos samoin!! Kotiin päästyäni googlailin heti myös sinun blogiisi! Täytyy myöntää vielä, että se sinun ihana Phantom jäi myös kummittelemaan mieleeni ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.