PFW: Musta on uusi musta

Tyylitietotoimisto

Balmain A/W14, Lanvin A/W14, Ann Demeulemeester A/W14

Tiedättekö mistä vanha mustiin pukeutuja innostuu? Siitä tietenkin, että Pariisin muotiviikkojen näytöslavoilla on tällä sesongilla nähty paljon mustaa!

Lieneekö taustalla suunnittelijoiden parisian chic -ajattelu, vai se, että musta on tosiaankin uusi MUSTA? Mene ja tiedä!

Täällä hypitään joka tapauksessa riemusta.

Yang Li A/W14, Balenciaga A/W14, Guy Laroche A/W14

Toki monessa mustanpuhuvassa lookissa musta voi tosiasiassa olla myös yönsininen. Valokuvat kun eivät aina kerro koko totuutta.

Tiesittekö muuten, että yönsininen oli entisaikoina miesten puvuissa jopa mustaakin suositumpi väri? Tämä johtui siitä, että hämärästi valaistuissa salongeissa yönsininen näytti itseasiassa enemmän mustalta kuin varsinen musta. Siksipä herrasmiehet luottivat helposti harmahtavalta ja kulahtaneelta näyttävän mustan sijaan mielummin tummansiniseen.

Vieläkö jaksatte lukea lisää trendibongauksia, vai alkaako jo kyllästyttämään. Takataskusta löytyisi nimittäin vielä muutama postausidea!

-------

Paris Fashion Week: Black Is the New Black

For someone who likes to wear lots of black, it's especially nice to notice that many fashion designers are also going crazy for the dark non-color!

Hence, we have seen lots of all black looks on the runways lately.

I -for one- am not complaining, as this will make my already existing wardrobe very much on-trend!

So, hurray for black and to all the moody designers using it this season!

Kuvat/Pics: Style.com

 

Kommentit

Romantic Lady (Ei varmistettu) http://romanticandbeauty.blogspot.fi/

Laita vaan tulemaan niitä trendijuttuja, ne kiinnostaa todellakin! Mikä se Moschinon juttu oikein on? Olen Instassa seurannut niitä mäkkärin näköisiä vaatteita. Ja sitten se Dries van Notenin metsä, jossa oli koivuja ja suomalaismaiseman näköistä, mielenkiintoista.

Laura P...

Kiva kuulla, että trendijutut kiinnostavat!

Moschinon pääsuunnittelijana aloitti taannoin Jeremy Scott, joka on tunnettu villeistä ja humoristisista mallistoistaan. Tämä "mäkkäri"-kokoelma oli siis Scottin ensimmäinen kokonainen Moschino-mallisto. Kannattaa  tutustua miehen työhön, jos ei ole tuttu nimi ennestään. Samalla ehkä tämä Moschino-kokoelmankin aukeaa paremmin! :)

Populaarikulttuurista haettuja viitteitä on näkynyt näytöslavoilla muutenkin aika paljon. Oliskohan tämä jonkilainen vastalause kevätsesongin artsutrendille?!

Se metsä taisi olla Tara Jarmonin presentaatiossa. Näytti kyllä kieltämättä aika tutulle ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.