Pre-Fall 2013 katsaus vol. 1

Tyylitietotoimisto

Vaikka joulu tekee vielä tuloaan, eletään muotimaailmassa jo syksyn 2013 tunnelmissa. Joulukuun alussa alkanut pre-fall 2013 sesonki tarjoaa kurkistuksen ensi syksyn trendeihin. Tyylitietotoimisto kokosi jo julkistetuista mallistoista muutamia mielenkiintoisia nostoja sekä minitrendejä.

Katse lanteille

Rag & Bone, Bottega Veneta, Opening Ceremony, Belstaff, Alexander Wang, 3.1 Phillip Lim

Viime vuosina naiset ovat tottuneet korostomaan erityisesti vyötäröään. Ensi syksyn mallistot vihjaavat kuitenkin painopisteen laskevan pikku hiljaa kohti lanteita. Rag & Bonen väljät linjat ja lantiolla roikkuvat housut luovat sporttisen tunnun. Lantiolle voi pian myös asetella leveän vyön tai vaikkapa lannelaukun Bottega Venetan, Belstaffin tai Alexander Wangin tapaan. Opening Ceremony ja 3.1 Phillip Lim sen sijaan madaltavat vartalon keskipistettä väljän ja pitkän yläosan kanssa puetun minihameen avulla.

Minihelmat hulmuavat

Proenza Schouler, Opening Ceremony, Prabal Gurung, Prabal Gurung, Proenza Schouler, BCBG Max Azria

Hameissa ja mekoissa mennään melko minillä linjalla. Helmat saavat vapaasti hulmuta, eikä tyttömäisyyttä peitellä. Proenza Schouler ja Opening Ceremony esittelevät mallistoissaan skater- mekkoja, jotka sopivat moneen tilaisuuteen. Prabal Gurungin hameista löytyy myös taskut. BCBG Max Azria yhdistää vaalean mininahkahelman kauniin oranssin sävyihin. Korot lisäävät lookin naisellisuutta.

Ryhdikkäät ja väljät takit

Missoni, Reed Krakoff, Missoni, Bottega Veneta, Gucci, 3.1 Phillip Lim

Takkirintamalla jatketaan siitä mihin tänä talvena tullaan jäämään. Over-sized takkeja ja androgyynejä bleisereitä ei siis kannata vielä hylätä. Missoni esittelee perinteiset herraintakit, jotka Reed Krakoff vie korostetuin olkapäin hieman astetta pidemmälle . Bottega Veneta hakee inspiraatiota anorakki tyylisestä vapaa-ajanklassikosta, kun taas Cucci ja 3.1 Phillip Lim luottavat edelleen pullo-olkapäihin.

Tyylitietotoimiston Pre-Fall 2013 katsaus jatkuu viikonloppuna toisella osalla. Silloin selviää miltä ensi syksy näyttää väri- ja printtirintamalla!

Pysy siis kanavalla!

Kuvat: Style.com

Kommentit

Tuulee tuulee

Nöyyyy, ihan mahdottomia trendejä tiimalasi/kasivartalolle, kurvikkaasta tulee noilla vaatteilla ihan koominen pölkky kun vyötärö ei näy. :) Tosi 20-lukuvaikutteista linjaa ekassa ja kolmannessa kuvasarjassa, on jännä miten vartalotyyppi-ihanteet muuttuu muodin mukana (ja kiertää samalla tavalla kuin trenditkin). No, onneks aina voi valita trendien sijasta ne tyylit jotka omalle kropalle parhaiten sopii!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Am: Onneksi noita trendejä riittää joka lähtöön sesongista riippumatta. Niistä voi sitten valikoida omaa pukeutumiseen ne sopivimmat. Ja kuten mainittu, tässä esiteltynä vain pieni poiminta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.