Pre-Fall 2013 katsaus vol.2

Tyylitietotoimisto

Tyylitietotoimiston pre-fall 2013 katsaus jatkuu!

Mustaa ja valkoista

Proenza Schouler, Rag&Bone, Opening Ceremony, Opening Ceremony, Alice + Olivia, DKNY

Musta on yksi tämän talven trendiväreistä. Ensi syksyyn sitten lähdetäänkin mustavalkoisissa. Proenza Schouler tarjoilee syksyyn mustavalkoista kirjainprinttiä. Rag & Bone sekä Opening Ceremony luottavat colour blocking -tyyliin. Geometrisia kuvioita nähdään jo tulevan keväänä, mutta trendi jatkuu myös ensi syksynä. Esimerkkiä voi hakea Opening Ceremonyn zig zagista, Alice + Olivian salmiakkiruuduista sekä DKNY:n tasaraidoista.

Printtiä printillä

Theyskens' Theory, Prabal Gurung, Rag&Bone, Jenni Kayne, Belstaff, Prabal Gurung

Näyttävät printit ovat täällä jäädäkseen. Värikkäiden kuviosekoitelmien jälkeen ensi syksyyn lähdetään kuitenkin hillitymmällä väriskaalalla. Theyskens' Theoryn kapealinjainen tumma printtiasu luottaa vaaleiden aksenttien voimaan. Prabal Gurung tuo printit myös takkeihin. Rag & Bone lisää asuun mielenkiintoa pienen ja ison kuvioinnin sekoitelmalla. Jenni Kayne sen sijaan jatkaa jo viime sesongeilla nähdyllä kukkakuviolla. Belstaff ja Prabal Gurung lisäsivät printit myös mekkoihin.

Eläimellistä menoa

Gucci, Jenni Kayne, Gucci, Burberry Prorsum, 3.1 Philip Lim, Burberry Prorsum

Eläinkuosit palaavat trendikartalle tasaisin väliajoin. Ensi syksynä inspiraatio haetaan taas eksoottisista otuksista. Jos leokuosi isoina pinta-aloina tuntuu vieraalta, tarjoavat Gucci ja Jenni Kayne hillitympiä vaihtoehtoja. Gucci muistaa myös rohkeampaa pukeutujaa leotakilla. Burberry Prorsumin mallistosta löytyy vaihtoehtoja muista eläinkuoseista. Leopardin voi vaihtaa myös käärmeprinttiin tai abstraktiin lehmäkuosiin. 3.1 Phillip Lim vastaa ensi syksyn mielenkiintoisimmasta värien ja kuosien sekoitelmasta yhdistämällä turkoosin jumpperin rentoihin leopöksyihin.

Kuvat: Style.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.