Rihanna for River Island SS2013

Tyylitietotoimisto

Rihannan River Islandille suunnittelema yhteistyömallisto saa jatkoa. Maaliskuussa lanseeratun kokoelman kesäerä saapuu River Islandin myymälöihin ja nettikauppaan 25. toukokuuta. Rihanna on vihjaillut Instagram-tilillään suunnittelevansa ketjuliikkeelle myös omaa syysmallistoa.

Kesämalliston kampanjakuvissa poseeraavat Jourdan Dunn, Tao Okamoto, Bambi Northwood-Blythe ja Ataui Deng.

Toisaalla laulajatar sen sijaan valmistautuu oikeustaistoon River Islandin kilpailijaa Topshopia vastaan. Topshopin otti hiljattain valikoimiinsa paidan, jonka rinnuksilla komeilee Rihannan kuva. Lupa kuvan käyttöön on raporttien mukaan haettu sen ottaneelta valokuvaajalta, mutta Rihannaa asiassa ei ole konsultoitu. Paidasta voikin koitua Topshopille kallis lasku, mikäli Rihanna vie voiton oikeuden edessä.

-------

Rihanna for River Island SS2013

Rihanna for River Island SS2013 collection will be hitting the shelves of the british high street store on 25th May. There might even be an A/W2013 collection, if Rihanna's Instagram account is to be trusted.

The faboulous new campaign features Jourdan Dunn, Tao Okamoto, Bambi Northwood-Blythe and Ataui Deng.

Kuvat: Fashion Gone Rogue

Lähde: Fashionista

 

Kommentit

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Pidän muutenkin Rihannan tyylistä, mutta tämä mallisto on aivan loistava! Tekee mieli pukea melkein kaikki asut näistä kuvista päälle...

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Ririn tyyli todellakin kolahtaa! Tässä mallistossa erityisesti pidän tuosta kukkakuosista. Kelpais kyllä noissa kesäkaduilla tallustella. Lupailee myös hyvää tulevaa syyskokoelmaa ajatellen!

Annemaris

Mä en tiedä miks, mut muhun tää yhteistyökuvio ei oikein iskenyt. Oli niin kauheesti haippia tästä mallistosta ja koko Oxford street meni sekaisin launch partyista mutta loppujenlopuks huomattiin kavereiden kans että muutama juttu collectionissa oli kiva mut muuten se oli vähän överi. Tosin tää ss13 on paremman näkönen (ainakin kuvissa), pitänee käydä hiplaamassa paikan päällä kunhan rantautuvat kaupoille.

Mitä sä muuten opiskelit LCF:ssä? Mä oon ite LCC:ssä opiskelemas :)

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Itse pidän myös enemmän tästä kesäkokoelmasta. Siitä ensimmäisestä jäi vain muutaman juttu mieleen, kun taas tässä on jo useita kivoja.

Opiskelin LCF:ssa muodin historiaa ja tutkimusta, näin vapaasti suomennettuna. Koulutusohjelman virallinen nimi on MA History and Cuture of Fashion.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.