Schiaparelli: Nimi kaikkien huulilla

Elsa Schiaparelli on epäilemättä muotimaailman talk du jour. Tällä viikolla New Yorkissa aukeavan Schiaparelli & Prada: Impossible Conversations -näyttelyn lisäksi, italialainen businesspohatta Diego Della Valle ilmoitti tänään aikomuksistaan uudelleenlanseerata Schiaparelli -tuotemerkki. Della Valle, joka omistaa -muidenmuassa- Tod'sin, osti Schiaparrellin arkistot sekä oikeuden käyttää suunnittelijan nimeä jo vuonna 2006. Siitä asti Della Valle on odottanut oikeaa tilaisuutta uudelleenlanseeraukselle. Sopiva hetki tuli eteen nyt, kun Elsa Schiaparellin kuolemasta on ehtinyt kulua nelisenkymmentä vuotta ja hänen mittavaa uraansa muistellaan Metropolitan Museumin näyttelyssä.

Virallinen lanseeraus tulee tapahtumaan todennäköisesti ensi vuoden aikana. Pääsuunnittelijaa Della Valle ei ole Schiaparellille vielä nimennyt, mutta huhumylly on jo täydessä käynnissä. Uutisoinnin yhteydessä on ehditty jo vilautella John Gallianon nimeä, mutta virallista ilmoitusta asiasta voidaan odotella syksyllä. Siihen asti kaikki on vain spekulaatiota. Schiaparellin toiminta tulee keskittymään Pariisiin. Osoitteeksi on valikoitunut 21 Place Vendomê, jossa sijaitsi aikanaan myös alkuperäinen Schiaparelli -ateljee. Tulevat mallistot pyrkivät noudattelemaan Elsa Schiaparellille ominaista tyyliä. Erityisessä roolissa tulevat olemaan asusteet, joiden innovatiivisesta käytöstä suunnittelija oli aikanaan hyvinkin tunnettu. Suunnitelmissa on myös panostaa kosmetiikan ja tuoksujen maailmaan.

Vaikka Diego Della Valle pysytteleekin vielä hissukseen pääsuunnitelijan osalta, on hän nimennyt 'kasvot' edustamaan uutta Schiaparellia. Tehtävään on valittu pariisilainen muoti- ja seurapiirinainen Farida Khelfa, joka tulee täst'edes toimimaan virallisena puhenaisena Schiaparellin uudelleenlanseerauksessa. Ensimmäisenä tehtävänään Khelfa kävelee tänään Met Ball -juhlallisuuksien punaisella matolla vintage-Schiaparellissa.

Kuvat: 1 & 2.

Kommentit

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Magnifique! Schiaparelli on kyllä niin hysteerinen lanseeraus etten olisi koskaan voinut kuvitella tapahtuvan!

J

Nuuh beibe!

Mahatava uutinen! Jos vielä lanseeraisivat alkuperäisen Shoking Schiaparelli-hajuveden niin joulu tulisi hajuvesifriikeillekin! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.