Syyskuun kannet kilpasilla

Tyylitietotoimisto

Saskia de Brauw, Paris Vogue

Daria Werbowy, Vogue UK

Kate Upton, Elle US

Jennifer Lawrence, Vogue US

Katy Perry, Elle UK

Sarah Jessica Parker, Harper's Bazaar US

On taas se aika vuodesta, kun muotilehtien syyskuun numerot alkavat tipahdella lehtipisteisiin. Kannella on väliä ja siksi nyt onkin hyvä aika arvioida, mikä aviisi onnistui tänä vuonna ensivaikutelmallaan parhaiten.

Tyylitietotoimiston ääni menee tällä kerralla Paris Voguen grunge-kannelle (ei liene yllätys, kun kannessa poseerataan Saint Laurentissa). Ranskalaisen tyylikästä menoa! Pisteet myös jenkki-Ellen Lanvin-koruille. Lievän pettymyksen sen sijaan tuotti jenkki-Vogue. Jennifer Lawrencen rouva-kampaus kun ei nyt oikein iske, vaikka muutoin täällä neitokaista fanitetaankin.

Minkä lehden sinä ostaisit pelkän kannen perusteella?

-------

September Covers

 September issues are here again!

As magazines are often judged and bought by their covers, let's see how’s this year’s offering!

Personally I would go for Paris Vogue (hello Saskia and Saint Laurent), where as Vogue US is a huge disappointment!

Jennifer Lawrence is usually one of my favorites, but what on earth is going on with her hair here?!

What's your verdict?!

Kuvat/Pics: Fashion Gone Rogue  & Elle UK

 

Kommentit

lindak (Ei varmistettu)

Ah, täällä taas iskee jenkki-Voguen ysäri-vibat (yksin tunnelman kautta osumisen hienoeleisyys) oikein hyvin vaikka Pariisi onkin suoremmin ajassa (/ajoissa) kiinni. Ja tosiaan, Jennifer Lawrence!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Nämä on todellakin aina niin yksilöllisiä juttuja, että mikä keneenkin iskee!

Itse suosin yleensä kansia (ja kuvia), jotka "hengittävät". Toisin sanoen, omaan makuuni tuo Jenniferin kansi on liian täynnä ja tunkkainen. Viime vuonna jenkki-Vogue oli sitä vastoin oma suosikkini loistavalla Lady Gaga -kannellaan.

lindak (Ei varmistettu)

No niinpä, ja Gaga on erittäin makee!

Joo, hengittävyys toimii tän hetken silmille parhaiten (näyttääkö myöhemmin kylmältä, tyhjältä, kovalta?) mutta arvostan tällä kertaa kuitenkin enemmän jenkin syyskuun kannen viitteellisyyttä, tietoista(?) tunkkaisuutta ja luottoa kuvasta rakentuvan tunnelman voimaan. Pariisin kannen ilmeisyys (maiharit, lyhyt tukka, spagettiolkaimet) tuntuu liian helpolta vaikka kuva onkin elegantti ja hengittävä (kuten ysäri nyt).

Mutta kiitos tästä. Sun blogi on hieno!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos ihanasta palautteesta! Kiva, että viihdyt!! :D

Ehdottomasti Vogue UK. Valintaan vaikuttaa paljon ihastus Dariaan ja se, että kansi näyttää rennon mutkattomalta verraten muihin.

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Yllätin itseni diggailemasta Darian nenärengasta!?! Ja jo pääsin kuvittelemasta, että omalla kohdalla lävistysten fiilistely olisi ohi!

Sieltä se puskee näköjään ysäri läpi tälläkin tavalla!

Iskee ehkä liiankin paljon :D

Aino Animal (Ei varmistettu)

Kuvista puhuttelee eniten Ranskan grunge, oma tyyli tänäsyksynä taas lienee lähinnä Vogue UK:ta (mulla on about samanlainen rotsi jemmassa vadelma/mummoroosana), mutta kansitekstien perusteella taidan kuitenkin mennä ostaan Harper's Bazaarin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.