Tervehdys!

Tyylitietotoimisto

Lily täyttää tällä viikolla yhden vuoden! Samoin kuin oma urani Lilyn käyttäjänä/kirjoittajana. Tähän asti olet saattanut törmätä höpinöihini palstalla I heart LDN. Aloitin palstani kirjoittamisen Lontoossa ja sen tarkoituksena oli toimia paikkana, jossa voin kirjoitella opinnoistani, ajatuksistani ja tietenkin siitä Lontoosta. Nyt olen kuitenkin tilanteessa, jossa vanhan palstani (olematon) konsepti ei enää tunnu omalta. Opintoni ovat päättyneet ja maisemakin on vaihtunut takaisin koti-Suomeen. Kirjoittamista en kuitenkaan halunnut lopettaa, niinpä nyt esittelen teille uuden palstani.

Tervetuloa Tyylitietotoimistoon!

Tällä palstalla haluan keskittyä siihen mitä Lontoossa opin. Suoritin tutkintoni London College of Fashionissa ja huomenna siirryn virallisesti LCF Alumniksi, kun saan viimeiset arvosanani ja merkinnät opintorekisteriini. Virallinen valmistuminen on sitten kesällä, mutta käytännössä olen nyt valmis astumaan työelämään maisterin paperit taskussa. Pääaineenani oli muodin historia ja 'kulttuuri', mutta korvaisin itse tuon jälkimmäisen sanan termillä sosiologia. Tutkintoni siis keskittyi tutkimaan ja analysoimaan ilmiöitä muodin ympäriltä. Mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan, se on vielä auki, mutta tästä ajattelin kuitenkin aloittaa.

Tyylitietotoimisto on palsta, jossa pyrin jatkamaan opintojeni viitoittamalla linjalla. Mukaan pääsee kuumimmat muotiuutiset, -ilmiöt ja -kokoelmat, unohtamatta tietenkään 'historioitsijan' näkökulmaa.

Tässä vaiheessa on kuitenkin hyvä muistuttaa, että tämä palsta on edelleen vain harrastukseni. Päivitystahti ja muodollisuus eivät tule siis seuraamaan STT:n linjaa. Toivon kuitenkin, että viihdytte kanssani. Keskustelukenttä on vapaa, joten tervetuloa myös kommentoimaan!

Rakkaudella,

Laura P...

Mistä tyylikkäimmät uutiset tulevat!

Kommentit

Pulina (Ei varmistettu)

Hei! Ajattelin vain kommentoida, että tykkään tästä blogistasi! Ajankohtaista tietoa ja analyysia muodista ammattimaisesti kirjoitettuna, me like :)
ps. Kiitos Lontoon livestream-linkistä. Tiedätkö mistä löytyisi catwalk-kuvat yhtä kätevästi kuin Köpiksen muotiviikkojen kuvat, onko Lontoon viikoilta sellaisia tarjolla interwebissä? Ja mistä löytyisi vastuullisen muodin catwalk-kuvia (eikös Esthetica järjestetä samaan aikaan...) ?

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Hei,

Kiitos paljon positiivisesta palautteesta!! Lämmittää mieltä, varsinkin kun vasta aloitin tämän palstan parissa!

Lontoon muotiviikkojen kuvia löytyy seuraavista osoitteista:

http://www.londonfashionweek.co.uk/content.aspx?CategoryID=462

Style.com (täältä löytyy myös New Yorkin, Pariisin ja Milanon kuvat)

Ellen ja Voguen nettisivuilla on myös kattavat raportit kaikilta muotiviikoilta.

Esthetica on tosiaan samaan aikaan LFW:n kanssa. Täältä lisätietoa:

http://www.londonfashionweek.co.uk/estethica

Tuolla on listattu suunnittelijat ja heidän profiileistaan löytyy myös catwalk- ja mallistokuvia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.