Tyylitaituri: Liberty Ross

Tyylitietotoimisto

Vielä jokin aikaa sitten Liberty Ross saattoi olla suurelle yleisölle tuntematon nimi. Asiaan saatiin kuitenkin muutos, kun Rossin aviomiehestä tuli yksi Hollywoodin tunnetuimmista pettureista.

Liberty Ross on alkujaan brittiläinen malli, joka nykyään vaikuttaa Yhdysvalloissa, työskennellen siellä näyttelijänä. Ross ei ole aikaisemmin siviilissä liiemmin viihtynyt lehtien palstoilla, mutta viime aikaisten tapahtumien johdosta hänestä on nyt tullut yksi paparazien ykköskuvattavista. Niin valitettavaa kuin syy siihen onkin, Tyylitietotoimisto ei voi valittaa, sillä tältä naiselta ei tyyliä puutu.

Ross luottaa niin arki- kuin juhlapukeutumisessaankin skarppiin ja yksinkertaiseen linjaan. Hyvin räätälöidyt ja istuvat asut näyttäisivät olevan hänen nimikkojuttunsa. Usein Ross myös korostaa yksinkertaisista elementeistä rakennettuja asujaan näyttävillä kengillä. Liberty Ross on rohkea pukeutuja, joka uskaltaa ottaa myös riskejä. Liekö hänen mallitaustallaan osuutta asiaan, mutta Ross tuntuu tietävän mikä sopii ja pukee hänen vartaloaan parhaiten. Rossin tyylin kruunaa hänen tummat, ja pelkistetyt, hiuksensa. Juhlameikissä Liberty luottaa näyttävään huulipunaan, joka viimeistelee tyylin.

Tyylitietotoimisto tykkää!

Kollaasin kuvat: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.