Tyylitietotoimisto kesäaleissa: Hyvää kannattaa odottaa

Tyylitietotoimisto

Kun H&M julkisti yhteistyönsä Marnin kanssa, ei uutinen aiheuttanut suuria tunteenpurkauksia Tyylitietotoimiston taholla. Toki oli mielenkiintoista nähdä minkälainen mallisto sieltä olisi tulossa, mutta sen suurempia jonotussuunnitelmia eivät lookbook-kuvatkaan herättäneet. Kun mallisto sitten oli vihdoin saatavilla ja omin silmin nähtävillä, herätti yksi takki Tyylitietotoimistonkin talvihorroksestaan. Kiiltonahkaa ja neulosta yhdistävä poikamainen takki toisi hauskan piristyksen välikausitakkivalikoimaan. Hintaa takilla oli kuitenkin 199€, joten se sai siltä erää jäädä muiden ostettavaksi.

Visiitti Aleksin toisessa H&M -myymälässä muutama kuukausi myöhemmin, kertoi muidenkin ajatelleen samalla tavalla. Takkeja oli edelleen useampi kappale jäljellä, tällä kerralla tosin mid season alelapuin varustettuna. Sovitussessio paljasti takin olevan edelleen ajankohtainen ja malliltaan sopiva myös Tyylitietotoimiston tarpeisiin. Hintaa takilla oli edelleen sadan euron verran, ja koska kyseisellä visiitillä haussa olivat muut/tärkeämmät asiat, jäi takki edelleen hyllyyn. Sovitus oli kuitenkin saanut aikaan sen, että takki edelleen kummitteli mielessä. Kun mahtava Private Blend blogi sitten kertoi Marnien joutuneen vaisun menekin vuoksi super-aleen, oli Tyylitietotoimistonkin vihdoin aika myöntyä ja ostaa takki pois hyllyistä pyörimästä. Hintaa jäi jäljelle kymmenen euroa ja vaikka takki ei ikinä päätyisi käyttöön asti, oli se silti jokaisen sentin ja odotetun kuukauden arvoinen.

Tämän tarinan opetus oli siis se, että mikäli siellä ruudun toisella puolen on muitakin Marni x H&M mattimyöhäisiä, niin nyt kipin kapin H&M:n alennusten kimppuun. Nyt ovat aleprosentit nimittäin kohdallaan.

Kommentit

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Harvoin todellakin käy näin hyvä tuuri, joten pitihän siihen sitten tarttua! Kiitos vinkistä, ilman sitä en varmaan olisi osannut toimia nopeasti! Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin olisihan se elämä jatkunut ilman tätä takkiakin, mutta ihmeen hyvälle tuulelle sitä silti tulee kun tekee löytöjä ;)

Aurinkoista viikonloppua myös sinne!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.