Uusia tuulia lehtimaailmasta

Tyylitietotoimisto

Tämä viikon hot topic tulee epäilemättä lehtimedian puolelta. Suomalainen muoti- ja lifestylelehtikenttä on kokenut myllerrystä muutaman viime päivän aikana, kun kustantajat ovat ostaneet toisiaan, päätoimittajat ovat vaihtuneet ja uusia tekijöitä on astunut mukaan. Myllerrystä on kuitenkin tapahtunut myös ulkomaisissa lehtimedioissa.

Suurin uutinen tulee tässä:

Ranskan Vogue on nimittäin viimein ymmärtänyt kansainvälisten lukijoidensa massat ja lanseerannut englanninkielisen sisarversionsa laadukkaille nettisivuilleen. Sisällöltään sivusto on lähes identtinen ranskankielisen emosivun kanssa, mutta nyt siitä saa enemmän irti myös ne lukijat, jotka ranskan kielen sijaan valitsivat koulussa muita aineita opiskeltavakseen. Sivusto on laadukas ja tyylikäs, aivan kuten Ranskan Voguen kuuluu ollakin.

Toinen kansainvälinen lehtiuutinen liittyy hieman niché -maineiseen Love -lehteen. Love on juuri nimittänyt Alexander Furyn uudeksi editorikseen. Alex Fury on varmasti kaikille SHOWstudion ystäville tuttu muotitoimittaja, joka on vastannut SHOWstudion muotisisällöstä ja usean vuoden ajan. Kyseessä on erittäin pätevä ja asiantunteva kaveri, joka on saanut muotioppinsa Central Saint Martinsista. Fury vastaa Loven printtilehden sekä nettisivujen sisällöstä ja luvassa on varmasti entistäkin mielenkiintoisempaa asiaa.

Kuvat: Kuvakaappaus Vogue.fr ja Alexander Fury SHOWstudio.com.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.