Versus x J.W. Anderson Collection

Tyylitietotoimisto

Versacen pikkusisarena tunnettu Versus ilmoitti jokin aika sitten uudistavansa linjaustaan. Vanha pääsuunnittelija Christopher Kane poistui isompiin ympyröihin ja tilalle päätettiin palkata vierailevia suunnittelijoita. Ensimmäisenä oman Versus kokoelmansa sai kunnian suunnitella PreHelsinki -tapahtumassakin vieraileva Jonathan Anderson. Kokoelma esiteltiin viikonloppuna yleisölle New Yorkissa.

Mallisto yhdistelee hauskasti Versacen koodistoa suunnittelijan J.W. Anderson -nimikkomerkkiltä tuttuihin elementteihin. Kokoelmassa näkyy Andersonin minimalistinen ja sukupuolirajoja rikkova estetiikka, mutta myös Versacelta tutut loistokkaat nappi- ja hakaneulayksityiskohdat. Kokonaisuudessaan kokoelma henkii nuorekkuutta ja kokeilevaa asennetta.

Versacen Youtube-kanavalle postatussa haastattelussa Jonathan Anderson kertoo inspiroituneensa erityisesti Versuksen 1990-luvun kokoelmista ja Stella Tennantin tähdittämistä mainos- ja mallistokuvista.

Kurkkaa mallisto kokonaisuudessaan Style.comin kuvagalleriasta.

-------

Versus x J.W. Anderson Collection

Jonathan Anderson's Versus collection is finally here.

The collection is blending Anderson's signature gender bending and minimalistic aesthetics together with Versace's over the top and glamorous detailing.

It is also obvious that Anderson has studied the Versus archives very carefully.

Nice job!

Check out the whole collection from Style.com.

Kuvat: Versus ja Jonathan Anderson/Instagram

Kommentit

Guerita (Ei varmistettu)

Vitsit, mä tykkäsin tästä mallistosta, lujaa!! Tsekkasin nämä WWD:n innoittamana kanssa tuolta Style.comista, aika ylläri kun en aiemmin ole kokenut koskaan olleeni minkään valtakunnan versacelainen...;) GobVersus ja kiitos tämän nostamisesta postaukseen! Tykkään niin tästä sinun informatiivisesta pals..blogista!

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kiitos palautteesta! :)

Tykkäsin myös tästä kokoelmasta. Vaikka Versacesta ei muuten välittäisikään, tämä mallisto kolahtaa varmasti juuri Andersonin takia. Kokoelmassa todella näkyy hänen kädenjälkensä. J.W. Andersonin ensi syksyn naisten mallistonsa oli muutenkin yksi suosikeistani tulevalle sesongille. Jos et ole vielä tutustunut siihen, niin kannattaa! Katso myös tämä videotallenne näytöksestä, sillä mallitossa tapahtui paljon asioita vaatteiden selkäpuolella. Ne yksityiskohdat eivät erotu Style.comin kuvista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.