Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Olisiko mahdollista, että ensi keskiviikkoinen Louis Vuitton S/S 2014 -näytös jäisi Marc Jacobsin viimeiseksi talon pääsuunnittelijan paikalla? Siltä se ainakin vaikuttaa, mikäli on viimeisimpiä muotihuhuja uskominen.

Marc Jacobsin lähdöstä Louis Vuittonilta on huhuttu jo hetken aikaa. Nyt huhumylly sen kuin kiihtyy, sillä suunnittelijan sopimus muotitalon kanssa on pian katkolla. Nimettömät lähteet kertovat muotimedioille, että suunnittelijan sopimusta ei mahdollisesti uusittaisi. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Jacobsin menestyksekäs 16-vuotinen ura Vuittonilla tulisi nyt tiensä päähän.

Louis Vuitton on kovan paikan edessä, sillä sen hurja vuosittainen kasvu on viime aikoina hiipunut. Apuun on tuotu uutta voimaa ainakin asustepuolelle, sillä talon uudeksi asustesuunnittelijaksi palkattiin vastikään Proenza Schoulerilla ja Balenciagalla aikaisemmin vaikuttanut Darren Spaziani. Louis Vuittonin tähtäimessä on kasvattaa asemaansa hyper-luksustuotteiden parissa, mikä taas tarkoittaa sitä, että tiedossa saattaa olla ainakin voimakasta hintojen nousua. Tavoitteena talolla on kehittää myös laukkumallistojaan entistä ylellisempään suuntaan.

Tarkoittaisiko uusi suunta siis myös uuden pääsuunnittelijan palkkaamista? Marc Jacobsin korvaajaksi ollaankin jo kovasti ehdoteltu Nicholas Ghesquièrea, mutta nähtäväksi jää miten tilanne vielä kehittyy.

Elämme jännittäviä aikoja!

---

Toisaalla Marc Jacobsin nimikkomerkin parista sen sijaan kuuluu hyviä uutisia. Fashionista paljastaa, että merkin Daisy-parfyymin seuraavan mainoskampanjan ohjaa itse Sofia Coppola. Tämä lupailee hyvää!!

-------

Huge Marc Jacobs News Ahead?

Fashion media is buzzing!

The rumor has it that Marc Jacobs might be leaving Louis Vuitton!

Anonymous sources are whispering that next week’s Louis Vuitton S/S 2014 show will be his last, as his contract is about to end.

And people are already giving his job to Nicholas Ghesquière.

Now we'll just have to wait and see what happens!

Lähteet/ Sources: Fashionista 1 & 2

Kuva/Pic: Marc Jacobs Instagram

 

 

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Lanvin S/S 2014, Balmain S/S 2014

Mitä mitä?! Eikö se tämän hetken kuumin vuosikymmen ollutkaan ysäri?!

Kurkkaa Lanvinin ja Balmainin -paikoitellen hyvinkin- kasari-inspiroituneet mallistot oheisista linkeistä.

Hauskaa perjantaita!

-------

PFW: Back to the 80s'

Wait what? And I thought the 90s' were having a moment...

Kuvat/Pics: Style.com

Pages