Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Hyviä uutisia kaikille Mansur Gavrielin bucket bagien perään haaveileville laukkuhamstereille: New Yorkissa majaansa pitävä it-laukkumerkki on nimittäin juuri avannut oman nettiputiikkinsa!

Vuonna 2012 perustettu Mansur Gavriel on Rachel Mansurin ja Floriana Gavrielin hengentuotos, joka vannoo yksinkertaisen ja ajattoman laukkudesignin nimeen. Minimalistiset nahkalaukut valmistetaan kasvivärjätyistä nahoista Italiassa ja niiden konstailematon muotokieli on vienyt jo niin fashionistojen kuin julkkistyylitaitureidenkin sydämmet. Mansur Gavrielin laukkujen haluttavuutta lisää vielä se, että laukut ovat erittäin kohtuuhintaisia. Kalleimmillaankin MG-laukuista joutuu pulittamaan vain rapiat 700€.

Ongelmana on tähän asti ollut kuitenkin se, että laukkujen saatuvuus on ollut erittäin huonoa. Jälleenmyyjiä ei uudella tulokkaalla ole toistaiseksi kovin montaa ja laukkujen jonotuslistat ovat monessa paikassa -kuuleman mukaan- muodostuneet usean kuukauden mittaisiksi. Nyt tilanteeseen tulee kuitenkin toivottu helpotus, sillä merkki on vihdoin saanut oman nettiputiikinsa pyörimään.

Omalla himotuslistallani on MG Large Tote sinisellä sisävuorauksella. Laukkujen juju nimittäin on niiden sisältä pilkahtavissa väripilkuissa. Nettikauppa toimittaa kyllä Suomeen, mutta tullit näistä ihanuuksista pitää vielä erikseen maksaa. Onko siis kenelläkään sisäpiirin tietoa siitä, kuinka paljon tulleja rapsahtaa maksettavaksi n. 400€ arvoisesta nahkalaukusta?

Mansur Gavrielin nettikaupan löydät täältä!

// Hurray! Mansur Gavriel has finally opened their own web store. Now it's THAT much easier to get your hands on this season's must have it-bags! You can find the web shop from HERE!

Kuvat/Pics: Mansur Gavriel Instagram

 

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Satuinpa Style.comiin aivan muissa asioissa, kun silmiini pisti tyylikkäitä farkkumiehiä. Nopea klikkaus paljasti, että kyseiset herrat esittelivät Tom Fordin tuoretta miesten kevät 2015 -mallistoa.

Tom Ford -jos kuka- osaa pukea miehen. Jotain miehen kyvyistä lienee kertovan se, että Ford on niin Justin Timberlaken kuin James Bondinkin luottopukija. Ja mikäänhän ei näytä paremmalta, kuin mies hyvin istuvassa puvussa.

Ensi keväänä Tom Ford -miehet pukeutuvat kylläkin farkkuihin. Osittain Fordin tuleva kevätmallisto lipsahtaa jopa normcoren puolelle, mutta sehän tekee kokoelmasta vain entistäkin trendikkäämmän. Tämä mallisto kannattaa siis ensi keväänä jokaisen farkkumiehen pitää mielessään.

Sillä kyllä ainakin minun pääni kääntyisi, jos näissä tamineissa herrat kaduilla vastaan kävelisivät!

PS. Joko kuulit, että Tom Fordin naisten asusteita saa nyt myös Suomesta? Etsimään niitä kannattaa lähteä Collage the Shopista Helsingin Mikonkadulta, jossa on muuten käynnissä myös ale!

// Tom Ford opted out suits for his spring 2015 mens collection. Now it's all about the jeans... and dare I even say, a little normcore too!

Kuvat/Pics: Style.com

Ladataan...
Tyylitietotoimisto

Blogin hiljaiselo jatkuu vielä tovin. Tällä viikolla aikataulussa on tosin jonkin verran väljyyttä, joten enkönhän ehdi/jaksa taas tännekin hieman aktiivisemmin tulevina päivinä kirjoitella.

Sillä välin kun minä keräilen kuitenkin vielä voimia jälleen uutta työpäivää varten, voitte te ihailla Isabel Marantin tuoretta syyskampanjaa, jossa poseeraa mallimaailman ikisuosikki Gisele Bundchen.

Gisele on muuten tulevalla sesongilla jälleen kuumaa kamaa, sillä nainen poseeraa niin ikään myös Stuart Weitzmanin tuoreessa syyskampanjassa. Kate Moss sai siis tällä kerralla väistyä toisen mallikonkari tieltä.

//Gisele is the new face of Isabel Marant!

Kuvat/Pics: Fashion Gone Rogue

Pages