Ladataan...
une petite life

Onko joku muukin jättänyt viime tippaan joululahjojen ostamisen? Tai yrityksistä huolimatta et keksi mitä antaa tänä vuonna läheisillesi lahjaksi? Hankitko sinäkin mieluummin aineettomia lahjoja tai elämyslahjoja? Jos vastaus on kyllä yhteen tai useampaan edellä mainituista kysymyksistä, jatka lukemista ;)! Hankin joululahjoja yleensä pitkin vuotta, joskus jopa vuotta tai puolta vuotta ennen, sillä rakastan ideoimista ja lahjojen suunnittelua. Reissuilta löytää monesti kaikkea kivaa ja vähän erikoisempaa, ja on siistiä juonia toiselle hemmottelupäivää tai suunnitella tajunnanräjäyttävää elämystä. Tämä vuosi on ollut itselleni ihan poikkeus: Mulla ei ole vielä yhtään joululahjaa valmiina, ja aivoissa kumisee tyhjää ideoiden suhteen. Joulumielikään ei ole oikein virinnyt vastoin aiempia vuosia. Dubain aurinko, jonka alla vietin viime viikon (siitä lisää myöhemmin, ja sillä välin voit tsiigata kuvia une petite lifen Instasta), sai enemminkin kaipaamaan kesää. Tiistaina pääsin onneksi vähän jouluisempiin tekemisiin, nimittäin raakasuklaatyöpajaan! Nyt ajattelin pistää joululauluja soimaan taustalle ja kertoa teille mitä opin workshopissa! Postauksen lopussa on helppo raakasuklaan resepti ja lupailemista pienistä ylläreistä ensimmäinen! Etenkin, jos olet mattimyöhäinen joululahjojen hankkija, tai jos sinulla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä antaisit lahjaksi, selaa alemmas!

 

 

Mitä on raakasuklaa?

Olen kyllä nauttinut useampaan otteeseen raakasuklaata ja tykännyt kovasti, mutta en ole kummemmin perehtynyt siihen, mitä se sisältää tai kuinka se valmistetaan. Opin työpajassa, että raakasuklaa on erittäin ravintotiheää, runsaasti antioksidantteja, magnesiumia ja kuitua sisältävää terveysherkkua, joka ei oikein maustettuna maistu lainkaan terveelliseltä. Raakasuklaa on useimmiten myös täysin vegaanista, gluteenitonta ja oikeastaan kaikki yleisimmät allergeenit ovat helposti vältettävissä raakasuklaan valmistuksessa, eli raakasuklaa sopii lähes kaikille.

Raakasuklaan pääraaka-aineet ovat kaakaovoi ja raakakaakaojauhe. Makua ja koostumusta parantamaan käytetään usein tocoa eli riisinlesejauhetta, joka tuo suklaaseen kermaisuutta ja maitosuklaamaisuutta. Makeutta suklaaseen saa lucumalla (=jokin eksoottinen hedelmä!), kookossokerilla tai agavesiirapilla sekä täyteläisyyttä macalla. Raakasuklaan valmistus eroaa tavallisen suklaan valmistuksesta siten, että raakasuklaata ei koskaan kuumenneta voimakkaalla lämmöllä, jotta sen terveelliset ominaisuudet säilyvät. Lue lisätietoa mahdollisista terveysvaikutuksista Ylen jutusta.

Koska raakasuklaa on aitoa ravintoa, toisin kuin vaikkapa tavallinen suklaa, sitä ei jaksa syödä määrättömästi. Itse koin lievän ähkyn jo kolmen suklaakonvehdin jälkeen :D. Vink vink niille, joiden karkkihammasta kolottaa liikaa: Pari palasta raakasuklaata saattaa riittää taltuttamaan makeanhimon, terveellisesti! Sillä se, jos mikä on bullsh*it, että joku pystyisi syömään kerralla vain yhden palan tavallista suklaata, näyttäkää mulle se henkilö!

 

 

 

Raakasuklaanteko sopii tunareillekin

Suklaan valmistus oli helppoa ja kivaa, etenkin koska suklaamassaa kuuluu maistella, ja tottakai lopuksi herkuteltiin valmiilla suklaalla!! Epäonnistumista ei tarvitse pelätä tai luovuuttaan tukahduttaa, sillä kaikkia raaka-aineita voi lisäillä tai vähentää oman makunsa mukaan. Kuten olettekin ehkä jo huomanneet, arvostan helppoutta ja simppeleitä raaka-aineita ruuanlaitossa. Onneksi raakasuklaan valmistukseen ei tarvitse montaa erikoisempaa aineosaa, ja kaikki ainekset löytyvät tavallisista marketeista (esim. Puhdistamon tuotteet).

 

Helppo raakasuklaan resepti (ve, g)

Massasta tulee noin 1 levyllistä suklaata

Huom: Raakasuklaaseen riittää yksinkertaisimmillaan kaakaovoi ja -jauhe, mutta se ei ole kovin herkullista. Muut suositeltavat aineosat on lihavoitu.

 

n. 80 g kaakaovoita

3 rkl raakakaakaojauhetta (suklaisuus)

2 rkl tocoa (kermaisuus)

2 rkl lucumaa (makeus)

pienen pieni ripaus suolaa (korostaa makuja)

1 tl macaa

 

Lisäksi maun mukaan:

vanilja

piparkakkumauste

kaneli

lakritsijauhe

minttu-uute

kookoshiutaleet (mun suosikki yhdistettynä vaniljaan!)

pähkinät ja mantelit

rusinat

riisikakku murustettuna -> riisisuklaa

kookossokeria (lisää makeutta)

agavesiirappia (lisää makeutta)

chiliä

jne.

 

Valmistus:

  1. Rasta kaakaovoi raastimella, ja siirrä se kuumaan vesihauteeseen (esim. metallisessa kulhossa muoviseen kuumalla vedellä täytettyyn astiaan. Katso kuvista!).
  2. Sekoita kuivat aineet omassa kulhossaan.
  3. Sekoita kuivat aineet kirkkaaksi sulaneeseen kaakaovoihin. Massa jää aika juoksevaksi.
  4. MAISTELE ja lisää aineksia oman maun mukaan.
  5. Kaada suklaamassa muotteihin tai leivinpaperille levyksi.
  6. Laita suklaa jähmettymään jääkaappiin n. 40 min) tai pakastimeen (n. 20 min)
  7. Säilytä suklaa joko jääkaapissa tai pakastimessa. Säilyy useita viikkoja.

Lisävinkit: Osan kaakaovoista, esim. puolet, voit korvata kookosöljyllä, jos pidät kookoksen mausta. Makeutta saat lisää agavesiirapilla ja kookossokerilla. Raakasuklaa sulaa sormiin, mutta jos jaksat nähdä hieman vaivaa, suklaan voi temperoida, eli kovettaa vastaavaksi kuin perus ”napsuva” ja helposti lohkeava suklaa. Temperointiohjeen löydät esimerkiksi Chocochilin blogista.

 

 

Lopuksi vielä vinkkini pukinkonttiin ja ensimmäinen jouluyllätys teille:

- Omatekoinen raakasuklaa. Suklaasta saa ihanan jouluista lisäämällä kanelia ja vaikkapa piparkakkumaustetta.

- Lahjakortti raakasuklaaworkshoppiin. Mainitsemalla "unepetitelife" saat Green Streetin raakakakku- tai raakasuklaaworkshopin -20 % alennuksella 31.12.2017 saakka! Tutustu työpajoihin täältä! Varaukset sähköpostilla asiakaspalvelu@greenstreet.fi. Workshopit järjestetään Helsingissä Liikkalankujalla. Suosittelen lämpimästi!

 

 

Onko sinulla jo joululahjat valmiina? Suositko aineettomia tai elämyslahjoja? Entä onko raakasuklaa ja sen valmistus ennestään tuttua? Mikä on paras jouluherkku?

Ihanaa ja herkullista joulunaikaa<3!

Bisous, Niina

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Green Streetin kanssa.

 

Lue myös nämä vegereseptit:

Raakakku: Näillä vinkeillä onnistut varmasti | Vegaanin ruokapäiväkirja : hummus-hampurilaiset ja täytetyt kesäkurpitsat | Vegaanin ruokapäiväkirja | Viikonlopun vikkelä vegecarbonara (ve, g) | 2 aineosan terveysherkku (ve) | Jouluinen tuorepuuro (ve, g) | Vegaanin joulu

 

Ota yhteyttä ja seuraa: unepetitelife@gmail.com | FB: Une petite life | IG: @unepetitelife

Share

Ladataan...
une petite life

Ciao! Kirjoittelen teille parhaillaan paria jouluista postausta, jotka julkaisen myöhemmin tällä ja ensi viikolla. Sitä odotellessa käykää lukemassa Lilyn Toimituksen tekemä haastattelu musta, jossa otsikon provokatiivisen kysymyksen (ja sen vastauksen :DD) lisäksi, kerron muun muassa miten psykologian opiskelu on muuttanut ajattelutapaani, mitä töitä olen tehnyt aiemmin ja mitä postausta en meinannut aluksi julkaista.

 

 

Aika monissa blogeissa näkee joulukalentereita, joissa on ilmeisesti joka päivä joulukuun ajan jokin uusi postaus, alekoodi tai arvonta?  Kertokaa joku perehtyneempi! En ole vielä ehtinyt tutustua yhteenkään joulukalenteriin, mutta sain idean pariin ylläriin, joilla ajattelin teitä ilahduttaa tässä ennen joulua. Niistä lisää tulevina päivinä! Koitan muutenkin tuottaa säännöllisesti edes jossain määrin hyödyllistä sisältöä teille, mutta on kiva myös kiittää ihan konkreettisesti, esimerkiksi arvonnalla, teitä lukijoita. Iso kiitos, että jaksatte seurailla, tykkäillä ja kommentoida mun juttuja<3!

 

 

Sitten vähän jaadajaadaa: Tänään oli erityisen kiva päivä siksi, että mun gradu ja artikkeli edistyi aimo harppauksin, ja sain jopa kuulla, että mussa olisi ehkä tutkijan ainesta (suhtaudun varauksella ja epäilevästi)! Niin tai näin, kehut lämmittivät todella paljon mieltä, sillä gradun tekeminen on aiheuttanut sellaista tunteiden vuoristorataa, epävarmuuden ja osaamattomuuden tunteita, että oksat pois! Paljon on vielä duunia jäljellä, mutta alan uskoa, että joskus se vielä valmistuu ja ehkä siitä tulee ihan siedettävä… Kohtalotovereita? Vai onko siellä joku, kenen opparin tai gradunteko sujui täysin kivuttomasti? Mulla on ollut jo pitkään mielessä julkaista muutamia ajanhallintavinkkejä opiskeluun liittyen, mutta kehtaan julkaista ne varmaan vasta sitten kun gradu on valmis, haha!

Yhtä hyvä, jokaisen aivosolun valtaava voittajafiilis tuli viimeksi, kun sain Lilyn Toimitukselta "suositellut"-leiman blogiini (lue lisää täältä!), suurkiitos vielä kaikille ilmiantajille! Tästä päivästä teki hyvän myös se, että kerkesin kirjoittelemaan monta monta tuntia putkeen rauhassa blogia niin, että havahduin karmivaan nälkään ja kylmään paikallaan seisoskelusta (mulla on säädettävä työtaso).

 

 

Nämä pari viikkoa ennen joulua ovat täynnä töitä ja opiskelua, pikkujouluja ja jouluperinteitä sukulaisten kanssa kuten Porvoon reissu, karjalanpiirakkatalkoot, piparien leivonta ja Kauneimmat joululaulut! Vielä ei ole yhtään joulufiilis, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa.

Mikä oli kivointa sun päivässä? Oletko joulufiilistelijä vai tuottaako joulu enemmin stressiä tai pahaa mieltä? Mikä susta on kaunein joululaulu? Entä onko sinulla jouluperinteitä? (Mä taidan olla kyselyiässä...)

 

 

Hyvää joulunodotusta!

Bisous, Niina

 

Tämä postaus syntyi Antti Tuiskun Avaruus -biisin tahdissa.

P.S. Pienenä sneak peakina voin paljastaa, että Psykologiaa-sivustolla julkaistaan 19.12. joulunaikaan aika passelisti sopiva postaus!

P.P.S. Tämän postauksen varsin epäjouluiset kuvat on otettu viime keväänä, laivareissulla Tarun kanssa. Alunperin en tykännyt näistä kuvista lainkaan, en edes muista miksi (ehkä mulle epätyypillinen liian "aikuismainen" tai virallinen vaatetus tai finnit??), ja ne jäivät pitkäksi aikaa arkistojen uumeniin. Mieli muuttuu eikä sitä katso itseään niin ankarasti jälkikäteen vs. heti kuvien ottamisen jälkeen, tuttu tunne? Säästän tuoreemmat Dubai-kuvat omiin postauksiinsa, joita olen luonnostellut jo huikeat kolme kappaletta, be prepared :D!

P.P.P.S. Sain Sarandalta idean kertoa, mistä postausten kuvissa näkyvät vaatteet ovat peräisin. En varmaan muista tai jaksa aina raportoida, mutta koska liputan ekologisuuden puolesta ja koitan - joskin aika laiskasti - inspiroida muitakin siihen, niin yritetään. Iso osa vaatteistani on kierrätettynä ostettuja (UFF, Recci, kirpputorit), ystäviltä saatuja tai oman vaatekaapin kymmenen vuoden takaisia aarteita. Viime aikoina olen selvitellyt myös vegaanisia vaihtoehtoja. Ostan toki uuttakin ja silloin tällöin halpisketjujen kledjuja, etten ole siinä mikään puhdas pulmunen. Kuitenkin tavoitteena on hankkia vuosikausia, mieluusti vuosikymmeniä kestäviä vaatteita ja niiden ohelle satunnaisia heräteostoja. Kuvan paita on Jäähallin kirppikseltä, takki on kymmenisen vuotta vanha ostos JC:stä ja farkut ostettu viitisen vuotta sitten Zarasta. Mitä mieltä, kiinnostaako teitä kuvissa vilahtelevien vaatteiden alkuperä tai ekologisuus?

 

Lue myös:

Tämä joulu on ihana, koska... Mullistiko KonMarin taika elämäni?  Vegaanin joulu Uusivuosi, kujeet Prinsessapäivä Psykologian opiskelijan perjantai

 

unepetitelife@gmail.com | FB: Une petite life | IG: @unepetitelife

 

Share

Ladataan...
une petite life

Take me back to Lyon -kirjoitukseni saattoi päätökseen vaihtokevääni Ranskassa. Seuraavat vaihto-opiskeluaiheiset postaukset olen kirjoitellut syyslukukaudella 2015 Kanadan ranskankielisellä alueella Québecin Montréalissa. Tervetuloa seuraamaan vaihtokertomuksiani jääkiekon, poutinen ja vaahterasiirapin mekassa! :)

Bisous, Niina

 

 

***

Montréal, Kanada, keskiviikko, 26. elokuu 2015

Ei oo todellista!!! Mun netin kapasiteetti ei riitä lataamaan blogiin YHDEN YHTÄ kuvaa!!!!!!! En halua tehdä postausta ilman kuvia, niin kai se on sitten raahattava läppäri yliopistolle mukaan ja ladattava kuvat siellä. Ikävää jos menee näin hankalaksi tehdä postauksia, koska se laskee motivaatiota, mutta minkäs sille mahtaa.. Taidankin tänään lähteä vähän etuajassa kampukselle.

Mutta tiedotusluontoisena asiana, että olen hengissä ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa (joku ehti jo huolestua :D)! Ja on täällä ollut myös tosi kivaa, vaikka aika paljon ollut myös koti-ikävä.. Mutta kyllä se tästä varmasti, kun saa enemmän kavereita ja alkaa jonkinlaiset rutiinit muodostumaan. Täällä on kaikki ihanan hyvin organisoitu ja orientaatioviikot ovat täynnä ohjelmaa. Mutta eipä tällä kertaa enempää, säästän loput kuulumiset seuraavaan, toivottavasti kuvalliseen postaukseen!

 

<3: Niina

 

Lue myös:

Sur le pont d'Avignon, l'on y danse, l'on y danse!

Lyonin plussat ja miinukset

Eka psykan tentti, check!

After ski -fiiliksiä ja vegaanisia mietintöjä

 

unepetitelife@gmail.com | FB: Une petite life | IG: @unepetitelife

 

Share

Ladataan...
une petite life

Suomessa, sunnuntai, 26. heinäkuu 2015

Coucou pitkästä aikaa mes chéris!

 

 

Tuntuu niin oudolta ja nostalgiselta istahtaa läppärin ääreen näissä merkeissä. Ensimmäistä kertaa kirjoitan blogipostausta jossakin muualla kuin mun kymmenen neliön luukussa Lyonissa. Tuli pala kurkkuun. Tätä hetkeä oon tietoisestikin vältellyt (jopas dramaattista...), koska ikävä takaisin Lyoniin oli etenkin parin ensimmäisen viikon aikana niin kova, että blogin kirjoittaminen olisi tuntunut suolan sirottelulta avohaavoihin. Ja noh, on mulla ollut aika paljon parempaakin tekemistä rehellisesti ottaen, sanotaanko vaikka näin, että kun puoleen vuoteen ei ole nähnyt rakkaitaan niin kyllä sen ajan haluaa sitten pyhittää heidän näkemiselleen ja in real life -elämiseen koneella näpertelyn sijaan.

 

Ajattelin tässä viritellä viimeisiä Lyonia koskevia päivityksiä näin kevyen reilu parin kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen. 19. toukokuuta oon näköjään viimeksi kirjoittanut tänne, siitä tuntuu olevan pieni ikuisuus. Yllätyin, kun kirjauduin juuri vuodatus.nettiin kahden kk tauon jälkeen, ja vieläkin, päivittäin, joku kolmisenkymmentä ihmistä käy lukemassa mun höpinöitä, hauskaa :D Tuntuu kieltämättä tosi kivalta!. Toivottavasti näistä kirjoituksista on ollut mahdollisimman monelle jotain hyötyä ja huvia! Mutta pikkuhiljaa alustuksesta asiaan. Ajattelin tehdä kaksi postausta, toisessa vaan koota Lyon-kuulumiset ja kuvat viimeisen kuukauden ajalta, jolloin en myöskään malttanut koneen ääressä juuri istua, kun oli viimeiset hetket käsillä mun ihanien vaihtoystävien kanssa. Toisessa postauksessa kerron enemmän kotiinpaluun herättämistä fiiliksistä ja käytännön asioista, joita on pitänyt (ja pitää edelleen) hoitaa vaihdon jälkeen. Voi olla että tokassa postauksessa pääsen jo mehustelemaan vähän tulevaisuuden näkymillä (jos istumalihaksisto kestää eli jaksan kirjoittaa), sillä meiksi ei kauaa Suomen kamaralla homehdu! Sain uuden upean tilaisuuden lähteä vaihtoon: Tällä kertaa lähden kokeilemaan miten siivet kantavat maailman toisella puolen, nimittäin Montréalissa, Kanadassa!!!!!! Mutta siitä lisää myöhemmin!

 

Vielä alustuksen alustuksena (kolmas kappale alustusta, hienoa!), että haluan viedä tän blogin Lyonin osalta päätökseen useammastakin syystä: a) Yliopisto maksaa mulle blogista pienen korvauksen vain, jos vaihtoblogiin on kirjoitettu tiettyjä asioita, ja niihin kuuluu kotiinpaluusta kertominen. b) Kuten sanottu, tulostan blogin itselleni muistoksi, ja liimailen kaikenmaailman lippulappuset, piletit ja krääsät sen sivuille. Siitä on muuten tulossa (ainakin mun mielikuvituksessa) kaunis ja mahtava eepos, jota selaillaan kyllästymiseen asti mun lastenlasten kanssa joka kerta, kun he tulevat mummolaansa kylään. c) Ajattelen, että henkisesti Lyon-aika pitää käsitellä ja fiilailla “loppuun”, ennen kuin siirrytään uusiin seikkailuihin, ja täsä kuvia katsellessa ja muistellessa asia hoituu varmaan kuin itsestään. (toim. huom. Argumentit a, b ja c ovat mainittu nurinkurisessa tärkeysjärjestyksessä.) Ja koska mulla on tapana rönsyillä (kuten taas tuli tehtyä) niin ehkä ilahdutan teitä sittenkin vielä useammalla kuin kahdella Lyon-postauksella, haha! Bisous bisous!!!

 
 

Brentshkoin läksiäisissä syötiin perinteisesti Flam'sissa. Tehtiin Jushkan kanssa Brentille kuvakollaasi meidän Lyonin keväästä. Itku tuli useempaakin otteeseen, mutta kaikki hanat aukesivat baarin jälkeen klo 6 ja 7 välillä aamulla, jolloinka istuttiin Jutan sängyllä ja vaan itkettiin ja itkettiin yhdessä. Brent taisi olla ensimmäinen läheinen kaveri joka lähti. Jäähyväiset on PERSEESTÄ!!! Mutta onneks me nähdään tulevaisuudessa (luultavasti jo syksyllä Nykissä!!), mutta se ei paljon lohduttanut, koska ce sera jamais la même chose, it will be never the same.. :/ </3

 

 

Lol (ranskaksi = mdr eli mort de rire), huvittavaa, että edes ajattelin kahden postauksen riittävän, ottaen huomioon, että tehtiin tossa touko-kesäkuussa kaks reissua Ranskassa, toinen maailman söpöimmässä ja kauneimmassa pikkukaupungissa Annecyssä ja toinen ihanassa Etelä-Ranskassa. Siihen päälle kun vielä heittää muut lopunajan tunnelmat ja tekemiset niin voilà.. Tähän ekaan postaukseen koitan saada Annecy-kuvat ja siitä sitten harjoitukset jatkuu..

 

 

Sitten iloisempaan aiheeseen! Oltiin neljän tytön porukalla päiväretkellä Annecyssä, joka on vuoristojen ympäröimä pieni kaupunki Geneven tuntumassa. Menomatkalle hyödynnettiin kimppakyytipalvelua Bla Bla Caria, jolla päästiin mukavasti ja edullisesti perille. Aamuherätys oli kyllä tuskaa, sillä lähdin reissuun nimittäin vain neljän tunnin yöunilla, koska edelleisenä iltana oltiin huipussa mustalaisjazz musafestareilla, mutta väsymys ei kokemusta haitannut, rakastuin Annecyyn täydestä sydämestäni ja suunnittelen jo loma-asunnon hankkimista sieltä :DD. Mutta tosissaan, se on ehkä kaunein kaupunki, jossa olen käynyt. Annetaan kuvien kertoa loput:

Jälleen kerran: Ranska, herkkupeppujen paratiiisi.

 

Ma Jushka <3 <3

 

 

Rakastavaisten silta. Harkittiin polkuveneen vuokrausta, mutta aika meni muutenkin mukavasti niin ens kerralla sitten!

 

Annecyn päänähtävyys.

 

<3 Unkari-Suomi-Itävalta-Saksa -seura

 

KAIKKI laukut, kengät yms. tässä kuvasta on suklaasta tehtyjä!!!!!

 

Kattokaa nyt!!!!!!!!! Kyllä silmä ja sielu lepää <3!

 

Nämä tytöt osaavat arvostaa kaunista designea ja hyvää ruokaa, siitä lisää Etelä-Ranska -postauksessa ;)

 

 

 

 

Jutta ja kallis, mutta h*elvetin epämukava tuoli :D. Jutan kanssa ei naurulle tule loppua :)

 

Mieletöntä, kuinka paljon Ranskassa panostetaan putiikkien visuaaliseen näyttävyyteen ja esillepanoon! Vihaan "tästä voisi ottaa Suomessa oppia" -tyyppistä jauhantaa (silloin, kun se menee siihen, että kaikki on täällä huonommin kuin muualla, koska ei tod ole), mutta tälläistä ois oikeasti kiva nähdä vielä enemmän Suomessakin :).

 

Ranskalainen palvelukulttuuri taas näytti parhaat puolensa: Venailtiin melkoisen hyvän aikaa safkoja, mikä herätti myös eräissä voimakkaita negatiivisia tunteita, mon ours a faim <3.

 

Alettiin esittää nälän takia pyörtyileviä, jos se ois vaikka nopeuttanut palvelua. Mutta saatiin lopulta mahan täydeltä super makoisaa kolmen juuston fondueta, jossa oli jotain sieniä lisäksi.

 

Mikkä maisemat!!!! Ja hauskaakin hauskempi kuvaustuokio :D

 

Seuraavaksi kaverin järkkärillä otettuja kuvia Annecystä:

 

Mistään muualta et saa kyllä näin rapeaa ja maukasta patonkia, MIKSI?!?!!?

 

Mites ois jos pysyttäis kolme sekuntia nauramatta? Naah.

 

 

Lopuksi vielä jazz-illan tunnelmia, ja näyte meidän eräästä lempiharrastuksesta eli patsaiden päälle kiipeilystä sekä niiden kanssa poseeraamisesta. Suihkulähteessä tai muissa vähän erikoisemmissa paikoissa on tullut lisäksi pulahdeltua, mutta kuvamateriaalia ei valitettavasti ole saatavilla, koska ensinnäkin kyseinen toiminta taitaa olla laitonta, ja toiseksi kukaan ei malttanut kuvata :D. Ei huolta, kukaan ei viettänyt yötään Lyonin putkassa (siis näistä syistä :D)..

La naissance de l'homme ;)

 

Ihan mukavasti tässä vierähtikin aikaa kaikkia kuvia lisäillessä, mutta tavoite (joskin alkuperäisestä tavoitteesta uudelleenmuotoiltu) saavutettu: Annecyn reissu on nyt purkissa ja hyvä kirjoitusflow päällä. Skypetin myös tässa välissä juurikin vaihtokavereitten kanssa, ryhmäskypet rules! Vielä pitää koittaa riipiä aikaa blogin kirjoittamiselle, vaikka päivät ennen Montréaliin lähtöä alkavat käydä vähiin. Lähden Känädään siis 20. elokuuta ja palaan jouluksi kotio :)! 

 

Hyvää heinäkuuta, ja jes ei tullutkaan syysmyrskyä tälle sunnuntaille :)

 

Bisous bisous!! <3<3

 

<3: Niina

 

 

Lue lisää Lyonin vaihdosta täältä!

Tai tsekkaa kootut psykologiapostaukset ja lue millaista oli ranskalais-venäläisissä häissä!

 

unepetitelife@gmail.com | FB: Une petite life | IG: @unepetitelife

 

Share

Ladataan...

Pages