Äkkilähtö kesään ja lopunajan tunnelmia!

maanantai, 20. huhtikuu 2015

Äkkilähtö kesään ja lopunajan tunnelmia!

Moikka!

 

Loma on nyt lomailtu (teen siitä oman postauksen), mutta mulla on aika pehmeä lasku arkeen: Tänään eka luento alkaa vasta 14h, ja useampia luentoja on peruttu tältä viikolta. Tentteihin pitää tosin alkaa lukea jo tänään. 

 

Tässä kuvina viime viikkojen tapahtumia:

 

 

Osallistuttiin Pub Quiziin, meidän sijoitus ei ollut kovin kummoinen, mutta ehkä ens kerralla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sininen hetki.

 

 

Lehdet on jo vihreinä ja kukat kukkii, tänä vuonna saan nauttia ainakin puoli vuotta kesästä. Aamupala läheisessä puistossa:

 

 

 

 

Koitan lukea täällä kaiken mahdollisen ranskaksi. 

 

 

Lyonissa on ollut ihan mahtavat säät nyt noin parin viikon ajan, helleraja on mennyt useana päivänä rikki ja muuten on ollut reilu 20 astetta joka päivä! Mulla oli taas sukulaisia kyläilemässä täällä, ja oli kýllä ihana loman alkupuolisko heidän kanssaan<3 Tehtiin mm. risteily Saône-joella, joka oli ihan huippu!  Alkuviikosta kierreltiin Lyonin nähtävyyksiä ja nautittiin helteestä:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjamarkkinat Saônen rannalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Croix-Russen kuuluisat seinämaalaukset, Le Mur des Canuts.

 

 

 

 

 

 

Löysin vuosien etsinnän tuloksena vihdoin sen oikean repun <3!!

 

 

Tällä viikolla on ohjelmassa tentteihin lukemista, pyykinpesua ja muita arkisia juttuja. Ensi viikonloppuna juhlin mun synttäreitä Lyonissa, pidetään piknik joen rannalla, jos vaan säät sallii! Ja luentoja on jäljellä enää reilu viikon ajan!! Ihan hullua ja haikeeta. Viime viikolla oli jo Langue & Culture Francaises -kurssin vika luento ja tunnin loppu puolella pidettiin pienet "juhlat" :D. Se kurssi oli ehkä mun lemppari täällä, koska proffa oli tosi mukava ja innostava ja aiheet aina kiinnostavia.

Muutenkin ollaan aika lopun tunnelmissa, vaikka vaihtoa on vielä jäljellä melkein kaksi kuukautta. Ei mene päivääkään, että ei puhuttaisi edes vähän siitä, että kohta loppu lähenee ja mitä sitten tapahtuu. En halua hirveästi murehtia etukäteen, mutta sydäntä särkee sanoa heippa ihmisille, joita täällä näkee lähes joka päivä, ja joiden kanssa on kokenut yhdessä kaiken.

 

 Nyt pitää kiirehtiä luennolle! Mukavaa päivää kaikille, bisous! 

 

<3: Niina 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.