ARVONTA + Viikon asu

 

Bloggaaminen ei olisi mitään ilman teitä lukijat! Kiitoksena ihanista kommenteistanne, tykkäyksistänne ja ihan vaan blogini lukemisesta tai seuraamisesta somessa, päätin pistää pystyyn arvonnan! <3

Arvon teidän kesken kuvissa näkyvän Olympuksen ”Be My Rockstar” -kamerahihnan! Kamerahihnan materiaali on nahkaa ja se on säädettävä, joten voi kiinnittää vaikkapa laukkuun kameran sijaan. Itsellä hihna on käytössä tällä hetkellä ihan perinteisesti järkkärin kantohihnana. Ohjeet arvontaan osallistumisesta löydät tämän postauksen lopusta!

 

 

 

Viikon asu ja behind the scenes

 

Sitten postauksen toiseen teemaan eli asukuviin. Une petite lifen teemana on ollut alusta saakka ekologinen ja kestävä elämäntyyli: vegaanireseptit ja -vinkit sekä pienissä määrin myös ekologinen muoti. Olen tehnyt kuluneen vuoden aikana loistavia kirpparilöytöjä, vaatevaihtiksia ystävieni kesken sekä löytöjä omasta vaatekaapistani. Ajattelin jakaa teille silloin tällöin viikon asun ja vinkin, miten shoppailla tai löytää ekologisempia vaatteita. Olisi kiva kuulla vastineeksi teidän vinkkejä ja ajatuksia muodin ekologisuudesta! Mulla on hakusessa vegaaninen / ekologinen ja lämmin talvitakki, eli erityisesti vihjeet sitä koskien otetaan ilolla vastaan ;) !

 

Tämän postauksen kuvien vaatteet on saatu mun hyvältä ystävältä. Mielestäni yksi parhaimmista, ekologisimmista ja hauskimmista tavoista uudistaa vaatekaappia onkin vaatteidenvaihto"kirppikset" kavereitten kesken. Olen saanut vaatteita frendeiltä, jotka ovat aika eri kokoisia tai mallisia kuin itse olen, sekä miespuolisilta ystäviltäni eli ei kannata rajoittaa kaverikirppistelyä vain saman kokoisten frendien väliseksi. 

 

Vaihteletko vaatteita kevereiden kesken? Mistä teet parhaat kirppislöydöt?

 

Behind the scenes: Olin superkiusaantunut näiden kuvien ottohetkellä, koska kuvailimme Tarun kanssa poikkeuksellisesti hyvin lähellä asuinpaikkaani, ja kuumottelin, että naapurit näkevät (ja entäs sitten?) :D. Yleensä kuvailu ja kuvattavana oleminen on hauskaa, luovaa, koskettavaa tai lievästi huvittavaa ja joskus myös hiukan tylsää - ainakin jos tekisi mieli höpötellä kuvaajan kanssa kuvaamisen sijaan ;) - mutta nykyään harvoin todella kiusallista, jos kuvauspaikka on rauhallinen ja riittävän yksityinen. Olin myös tosi nälissäni ja stressasin vaatteistani, sillä jakkupuku-korkkarit yhdistelmä ei ole mikään varsinainen luottoasuni, vaikka toi valkoinen jakku onkin mieletön! Kuvat piti silti saada arvontaa varten, sillä ensimmäiset kuvat kamerahihnasta hukkuivat tietokoneen monimutkaisiin syövereihin (niissä olin perus UFF:n nahkarotsi päällä, ylläri).

 

 

Olympuksen kamerahihnan arvonta:

 

Voit osallistua Olympuksen kamerahihnan arvontaan blogissa sekä Instagramissa. Näin osallistut arvontaan:

1. Kommentoi tähän postaukseen tyyliin "osallistun arvontaan" ja muista laittaa mukaan toimiva sähköpostiosoite. Ja tietty saa kommentoida ihan muitakin juttuja, vaikket osallistuisikaan arvontaan ;)!

2. Seuraa Instagramissa @unepetitelife ja tägää kilpailukuvaan kaveri, joka saattaisi olla kiinnostunut arvonnasta.

3. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa eli tee kohdat 1 & 2 ;) !

Voit osallistua arvontaan sunnuntaihin 3.9.2017 klo 23.59 saakka. Kerro kommentissasi, osallistutko yhdellä vai kahdella tavalla :) Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Onnea arvontaan <3!

Bisous, Niina

 

*Kamerahihnat saatu Olympukselta.

Kuvat: Taru

 

Lue myös:

Päiväni catwalkin kuningattarena / My day as a queen of the catwalkTee-se-itse hiustenleikkuu / DIY haircut ∞ Sipsikaljavegaanit for dummies / Vegan who likes chips and beer, I beg you pardon?! ∞ Testissä hiusten kristallipuhdistus ∞ KonMari sanoo "heitä se pois", minä sanon "lahjoita" / When KonMari says "throw it away", I say "give it to charity" ∞ Voiko psykologi pitää blogia? ∞ Prinsessapäivä / My day as a princess ∞ Miten selättää paska fiilis? 11 vinkkiä pahan päivän varalle ∞ 10 + 2 vinkkiä aloittelevalle bloggaajalle ∞ Muutto takaisin äidin helmoihin, lyyrikko irti ja etäsuhde / Moving back to parents, wild lyrics, a long distance relationship

 

Ota yhteyttä: unepetitelife@gmail.com | Seuraa une petite lifea: Facebookissa | Seuraa une petite lifea Instagramissa @unepetitelife

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Hahhaha! :D No mut ei sille voi mitään jos tekee mieli jutella kuvaajan kanssa! xD

Niina Maria V.

Haha joo etenki jos kuvaajalla sattuu olemaan samanlainen huumorintaju niin tekis mieli vaan heittää läppää ;Dd

Taavi (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa.

Sirkkuli (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :)

Elise H. (Ei varmistettu)

Kahdella arvalla mukana :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Kaunis hame ja pusero. En valitettavasti tarvitse kamerahihnaa. Kuvaan surkeita kuviani edullislla kännykällä.

Niina Maria V.

Kiitos :) ! Haha, kuvailusta voi nauttia monella tapaa, järkkäri, kamerahihna yms hienoudet eivät ole välttämättömyyksiä!

MarjaKoo (Ei varmistettu)

Kahdella mukana. Osallistun arvontaan.

Krisse82 (Ei varmistettu) http://pussillinenunelmia.blogspot.fi/

Kiva asukokonaisuus :) Vaatevaihtarit on pop! En tarvitse hihnaa, niin annan mahdollisuuden muille :)

Niina Maria V.

Kiitos :) Niin on, huomaan, että vaatevaihtareitten jälkeen kaapissa on paljon sellaisia tosi kivoja vaatteita, joita ei itse olisi tullut hankittua, mutta joista loppupeleissä tykkää!

Minnea
Minnean muruja

Kiva asu! Mukana arvonnassa! Tuo kamerahihna on kyllä kaunis!

Niina Maria V.

Kiitos :)! Onnea arvontaan!

Nannaliini (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan :)

Moi, osallistun arvontaan yhdellä arvalla!

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Mukana arvonnassa.

Nykyään aika harvoin tulee tehtyä vaatevaihtareita kavereiden kanssa, mutta kivaa se kyllä on! Hävettävän usein tulee löydettyä ihan omasta kaapista vaatteita, joiden olemassaoloa ei muistanutkaan...

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/
auvinen.heidi@gmail.com

Niina Maria V.

Onnea arvontaan! :) Haha, tiedän tunteen, kun tekee "löytöjä" omasta vaatekaapistaan :D Viime vuosina olen tsempannut aika hyvin ja näitä yllärilöytöjä tulee vähemmän, eli tiedän aika hyvin mitä vaatteita omistan ja käytän tällä hetkellä suurinta osaa vaatekaappini sisällöstä, mutta aina ei ole tosiaankaan ollut näin..

SannaMi (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :)

minttu47 (Ei varmistettu)

Mukaan arvontaan.

Yhtä sirkusta!

Mukana!

Sallikka (Ei varmistettu)

Mukana yhdellä :)

kmm (Ei varmistettu)

mukana yhdellä arvalla :)

Sassa (Ei varmistettu)

Mukaan yhdellä arvalla

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.