Lähde mieleesi - psykologi tavattavissa

 

une petite lifen lyhykäisessä historiassa on nähty monenmoista postausta Miten välttää turhautuminen ruokakaupassa? aina ahdistuksen taltuttamiseen. Viimeisen vuoden kuluessa, mitä nyt olen blogia kirjoitellut, minulle on kirkastunut muutamia asioita:

1. Haluan, että blogini ei ole pelkkää ”höttöä”, vaikka höttökin on kivaa, ei sillä. Haluan, että osa postauksistani tarjoaa tieteelliseen tutkimustietoon ja teoriaan pohjaavia menetelmiä, joiden avulla voit parantaa hyvinvointiasi tai selättää ahdistuksen. Haluan tuoda psykologista tietoa kaikkien ulottuville ja hyödynnettäväksi arkielämässä.

2. Haluan inspiroida kasvispainotteiseen syömiseen ja ekologiseen elämäntapaan. Ja osoittaa, että vegaanina eläminen on aika helppoa ja rentoa.

3. Haluan säilyttää kirjoittelussa vapauden, voida jutella teille myös ihan jostakin muusta kuin psykologiasta tai vegeilystä. Esimerkiksi juuri sitä kivaa höttöä, yhteiskunnallisempaa kannanottoa tai luovempaa tekstiä.

 

Minkä tyyppisistä une petite lifen postauksista olet tykännyt eniten? Psyka, vege vai joku muu? Häiritseekö tiuhaan vaihtuvat postausaiheet tai punaisen langan puuttuminen? Onko postaustoiveita?

 

 

Mutta eteenpäin! Joskus tuntuu, että kivat ja oikeat asiat vain tapahtuvat. Ylempänä mainitsin, että yksi blogini tavoitteista on tuoda psykologista ja tieteellistä tietoa teidän ulottuville. Minulle tarjoutui blogiani isompi kanava puuhailla ko. asian ympärillä, pääsin nimittäin Lähde mieleesi – Psykologi tavattavissa –tapahtuman järjestäjätiimiin (ks. edellinen postaukseni aiheesta)! Tapahtuman teema ei voisi olla paremmin linjassa omien mietteideni kanssa siitä, kuinka tärkeää on vähentää mielenterveyshäiriöiden takia leimaantumista, tarjota asiantuntevaa apua elämän kriiseissä (vs. enkeliterapiaa tai yksisarvishoitoja ;)) ja saada konkreettisia työvälineitä ja uusia oivalluksia siitä, miten on mahdollista parantaa omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan arjessa.

 

 

Lähde mieleesi – psykologi tavattavissa ohjelma on nyt julkaistu! Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisten psykologien ja psykologian opiskelijoiden voimin Lapinlahden Lähteessä Helsingissä lauantaina 23.9.2017 klo 13-17. Puhujaesittelyt ja lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti tapaan teistä mahdollisimman monia<3!

 

 

Ihanaa viikonloppua!

Bisous, Niina

P.S. Postauksen kuvat ovat elokuiselta Sveitsin reissulta. Sää ei aina suosinut meitä; lämpötilat vaihtelivat nollasta kolmeenkymmeneen ja luntakin satoi :D Ootko käynyt Sveitsissä? Mitä tykkäsit? Mä rakastuin täysillä vuoristomaisemaan! Instassa lisää kuvia reissusta :)

 

Lue myös:

Vegaanin ruokapäiväkirja ∞ 8 + 1 Luonnon hyvinvointivaikutusta ∞ Kootut psykologia postaukset ∞ Ikäkriisi + voimalause ∞ Proteiinirikas vegearrabbiata (ve) ∞ Voiko psykologi pitää blogia? ∞ Mitä, jos yksisarvishoito tai enkeliterapia ei autakkaan? ∞ Miksi hain opiskelemaan psykologiaa? ∞ Huvittavinta, mitä olen hetkeen kuullut x 6 ∞ Anna enemmän kuin saat ja seksivau!

 

Ota yhteyttä: unepetitelife@gmail.com | Seuraa une petite lifea: Facebookissa | Seuraa une petite lifea Instagramissa @unepetitelife

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Psykajutut kiinnostaa eniten, ja hötöstäkin tykkään :) Mua ei haittaa ollenkaan teemasta toiseen poukkoilu :)

Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuo seminaari! Kiva, että pääsit mukaan järjestämään sitä!

Niina Maria V.

Kiva kuulla :) psykajuttuja on tosi jees kirjotella, niin ilo on molemminpuolinen :)

Tervetuloa vaan paikanpäälle :)!

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Teemasta toiseen hyppely ei haittaa ainakaan minua; päinvastoin! :)

Niina Maria V.

Okei kiva kuulla :)

Hanna-MariA (Ei varmistettu) https://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Ei haittaa yhtään vaikka teemat vaihtuu, se tuo mukavaa vaihtelua :) Psykajutut kiinnostaa erityisesti.

https://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Niina Maria V.

No hyvä :) psykajuttuja koitan painottaa taas enempi nyt syksyllä loman jälkeen :)

Krissu H (Ei varmistettu) http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

Hyvähän se vaan on, että blogissa on erilaista sisältöä, jos kaikki postaukset on toteutettu huolella ja kiinnostavasti. :)

Niina Maria V.

Niinpä, ittekin tykkään lukea monipuolisia blogeja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.