Tästä se alkaa

Uuden äärellä

Nimittäin alkeelliset keittotaidot omaavan Avocadon matka kohti uusien ja vaativampien reseptien maailmaa. Ehkä mietit nyt, miksi joku tuntematon kattilatunari haluaa kirjoittaa blogia niinkin arkisesta aiheesta kuin ruoanlaitosta, kun kaiken lisäksi hänen ruokansa ovat melko vaatimattomia verrattuna monien muiden ruokaharrastajien blogien kokkauksiin?

Kirjoitan blogia siksi, että toivon sen motivoivan säännöllisesti kokeilemaan jotakin uutta ja kehittämään omia taitojani, sekä löytämään samanhenkisiä ihmisiä, jotka reilun parinkympin ikäisinä ovat havahtuneet tajuamaan, että syövät aina teollisen yksinkertaista opiskelijaruokaa ilman, että syömiseen liittyy aitoa nautintoa. Olen laihduttanut kahden vuoden aikana hoikkaan kuntoon liikkumalla ja syömällä aiempaa terveellisemmin, jolloin olen tullut entistä tietoisemmaksi ruoan merkityksestä hyvinvoinnille. En kuitenkaan halua tarkoituksella oppia tekemään askeettisen terveellistä ruokaa, vaan normaalia kotiruokaa, jossa oikeanlaiset raaka-aineet ja mausteet takaavat rikkaan maun ilman turhaa suolaa tai lisäaineita. Matka tavoitteeseen on silti vasta tiensä alkupäässä, sillä nuudelipaketin avaaminen on allekirjoittaneelle tutunpaa kuin keittokirjojen selaaminen...

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

heips ! hyvä juttu, että olet tajunnut terveellisen ja maistuvan kotiruoan merkityksen. kun nyt lähdet a:sta, niin mihin lopulta joudutkaan, ö:hön :) jäänpä seuraamaan blogiasi ja hyvää matkaa hyvän ruoan tahtiin ! terv. 55-vuotias mummeli :)

Uuden äärellä

Kiitos kannustuksesta :) :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.