Maahan poljettu

Vahva ja voimaton

Ongelmat opettajan kanssa jatkuvat. Hän on nyt ehdottanut mulle opintojen keskeyttämistä tai opintojen loppuunsuorittamista palkattomalla työharjottelulla. Kaikki tämä muka sen takia koska oon ollut migreenin takia muutaman päivän pois koulusta ja hän ja erityisopettaja ovat huolissaan mun "koulukunnosta". 

En usko tähän alkuunkaan, tapasin erityisopettajan viimeviikolla ja hän kuvaili mua pirteäksi ja hyvinvoivaksi, sekä oli samaa mieltä siitä että adhd-ihmiset keskeyttävät paljon opintojaan jne. joten en usko että hänen ehdotus olisi keskeyttää opintoni, vaan uskoisin, että hän haluaisi yhdessä etsiä ratkaisun. 

Mainittakoot, että viimeviikolla sain inhottavan viestin opettajalta ja mainitsin että "viestisi tuntui todella inhottavalta" ja en saanut tähän minkäänlaista pahoittelua, ja nyt yllättäen 21.30 illalla saan opettajalta sähköpostin jossa hän ehdottaa opintojen keskeytystä tai palkatonta työharjoittelua. 

Haluisin vaan itkeä mutta en voi, koska huomenna aamulla herään klo 8 koska mulla on divahaastattelu neuropsykiatrisella ja mun on pakko saada tänään unta eikä vaan stressata tätä. 

Mä laitoin opettajalle viestiä että oon tehnyt kaikki ajallaan, päivitän blogia, työharjottelu on suoritettu, opinnot on edenneet, en stressaa tulevia tutkintotilaisuuksia ja oon ollut itestäni tosi ylpee, oon motivoitunut ja haluan ehdottomasti jatkaa koulussa, mainitsin myös että "vaikka ilmaisisin olevani tyytyväinen itseeni niin saan aina sinulta negatiivista palautetta, mainitsin tästä jo sinulle keväällä". 

Musta vaan tuntuu että koska mulla on ongelmia niin mut sysätään muualle jonkun toisen ongelmaksi, ei tämän oppilaitoksen ongelmaksi. 

Mä en ole saanut yhtäkään vastausta kun olen kysynyt että missä olen jäänyt jälkeen ja mä tiedän konkreettisesti että meidän luokalla on oppilaita jotka on mua paljon jäljessä ja jotka ei tuu pääsemään tutkinnoista läpi. 

Musta vaan tuntuu että mun opettaja ei pidä musta ja se haluaa savustaa mut ulos ja tunnen itseni voimattomaksi, koska kukapa mua uskoisi? Mulla on sen epäasiallinen viesti mutta aikaisemmat viestit oon poistanut koska yritin noudattaa mun "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos"- mentaliteettia enkä halunnut vilkasta enää yhtään niitä viestejä vaan unohtaa koko homman, olis varmaan pitänyt säilyttää ne. 

Edelleen toivon että saan jatkaa koulunkäyntiä, pääsen kertomaan eteenpäin miten epäasiallisesti opettaja on mua kohdellut ja sit siihen tulis muutos ja saisin opiskella ja olla tasa-arvoinen opiskelija, valmistuisin ja haistattaisin paskat lannistavalle opettajalle, en tarvii muuta, kiitooos! 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Pystyisitkö ottamaan yhteyttä tuohon mukavaan erityisopettajaan ja kertomaan toisen opettajan keskeytysehdotuksesta? Ole kohtelias kuten postauksissakin (ettei tule puolustuskantaa), mutta kysy selkeästi, onko erityisopettajakin todella sitä mieltä, ettet ehkä ole koulukuntoinen. Sano, että mielestäsi olet, kuten edellisviikolla keskustelittekin, ja pyydä apua. Uskon, että erityisope auttaa.

Vielä tulee parempia aikoja! <3

t. Yksi ope, ei kylläkään sinun koulustasi

Vahva ja voimaton

Moikka! 

Hyvin ehdotettu! Juuri näin itse asiassa tänään tapahtuikin, olin pistänyt erityisopettajalle sähköpostia ja ensiviikolla meillä on keskustelu, hän oli selkeästi mun "puolella". 

Ei onneksi tarvitse jännätä kuin maanantaihin saakka, mutta mä uskon että tää on hyvä juttu. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.