VMP

Vahva ja voimaton

Vähän vuoristorataa ja pientä paniikkia kun työharjotteluhommien sopiminen ei mennytkään kuten olin odottanut, totesin miehellekin että "mikä siinä on että kun mulla on näitä ongelmia, niin sit pitää tulla ylimääräsiä ongelmia jotka on musta riippumattomia?" :D

Lisäksi mun opettajan käytös on ollut mun mittapuulla melkeinpä jo asiatonta ja mä en oo vielä päässyt täysin selville siitä että nälviikö ja viilaako hän pilkkua vaan mun kohdalla, vai kohdistuuko tää myös muihinkin. Tosi kurja fiilis tajuta se että mitä tahansa teet tai kuinka hyvin tahansa hoidat asiat niin silti löytyy negatiivista sanottavaa eikä asioita lähtökohtaisesti voida ajatella positiivisen kautta. Annoin tästä palautetta kun meiltä kyseltiin palautetta lukuvuodesta, mutta luulen että mun palaute menee kuuroille korville. 

Toisaalta mä oon tottunut siihen että kohtaan ihmisiä jotka tosiaan pitää mua vähän yksinkertaisena ja laiskana, joten tää ei oo mulle mitään uutta, mutta tätä vaikeuttaa vähän se että jään sitten vatvomaan ja analysoimaan sen toisen käytöstä ja se aiheuttaa mulle enempi henkistä paskaa fiilistä kuin mitä se vois aiheuttaa jollekkin toiselle, jollekkin joka osaa vaan antaa olla ja unohtaa koko asian. Oon useesti maininnut että mulla menee hermot ja mua ei kannata esimerkiksi hoputtaa tai ei kannata ärtyä siitä jos kyselen asioita moneen kertaan, mutta silti mä koen että mun kysymykset aiheuttaa ärtyneisyyttä ja sit ku mua on hoputettu ja mä hutiloin niin saan kuulla kunniani siitä kun olen hutiloinut. En myöskään pidä siitä että jos kerron miksi asia on mun mielestä näin ja miksi tein näin ja sitten se sivuutetaan ja sanotaan esim "höpöhöpö" ja mua pidetään ihan tyhmänä. Lähetin esimerkiksi sähköpostia opettajalle jossa kerroin että en voi nopeuttaa nyt harjoituspaikan varmistamista koska olen ollut yhteydessä rekrytoijaan ja meillä on jo sovittu tapaaminen ja en kehtaa häntä nyt pommittaa ja hoputtaa, johon opettaja totesi että "tämä ei nyt ole mistään kehtaamisesta kiinni, nyt reippaasti otat häneen yhteyttä!" johon mä vastasin että kyllä, tämä on kehtaamisesta kiinni koska markkinoin tässä itseäni ja hoputtamalla kyseistä rekrytoijaa saatan luoda itsestäni huonon kuvan (ja pahimmassa tapauksessa menettää harjoittelupaikan) ja en halua sitä enkä toimisi niin myöskään työpaikkaa hakiessa. 

Kyllä mä taas pääsen yli tästä mutta voi luoja kun voi taas vaan ärsyttää. Voisinko omata sen "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos"- asenteen pliis? 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.