Ladataan...
Välitunti

Kesäkuu ja kesätyöt. Pian on pari viikkoa jo ehtinyt vierähtää uudessa kesätyöpaikassani. Alun perin minun piti mennä aulapalveluhenkilöksi firmaan x, mutta ainakin kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa pyörinkin työnantajani omalla pääkonttorilla toimistoassistenttina! Hauskaa on ollut, kiitos rentojen ja hulvattomien työkavereiden ja hommatkin ovat alkaneet tällä toisella viikolla sujumaan jo sutjakammin. :D Työtehtävät ovat vaihdelleet asiakaspalvelusta postitukseen ja datan pyörittämiseen tietokoneella, mm. laskutukseen. Täytyy todeta, että työ on ollut piristävää vaihtelua verrattuna siihen, mitä olen aiemmin tehnyt ja toimistotyöajat vapaine viikonloppuineen tuntuvat luksukselta verrattuna ilta- ja viikonlopputöihin! Paluu täyspäiväiseen työviikkoon on kieltämättä ollut asteen verran raskasta ja usein aamuisin on tullut havahduttua herätyskellon soittoon ihan pöpinä miettien sitä, että mikäs maa ja mikäs valuutta. Kaipa tähänkin tottuu pikkuhiljaa, koska töitä on luvassa elokuulle asti!

Kävin lopulta kokeilemassa ruotsin kielen sivuainekoetta viime kuussa, vaikka läheltä liippasi etten olisi osallistunut kokeeseen ollenkaan, koska lukeminen hiipui toukokuussa. Lisäksi en taaskaan perinteisen luonteeni perusteella luottanut pätkääkään omiin kykyihini...No toukokuisena perjantai-iltapäivänä löin kuitenkin persukseni luentosalin penkkiin ja aloin rustata vastauksia koepaperiin. Hämmennyin totaalisesti tentin aikana, koska tehtävät vaikuttivat yllättäen helpoilta! Eilen satuin selailemaan koulun sähköpostia ja silmiini pisti ruotsinkielinen viesti, jossa kerrottiin, että kokeeni on hyväksytty ja sivuaineoikeus myönnetty! Syksyllä alkaa sitten ruotsin kielen opinnot ja kaksoispätevyyden takataskuun hankkiminen! Jättekiva hej! :D

Olenkin tullut siihen tulokseen, että omalla kohdallani on viisainta lähteä puoliläpällä kokeilemaan kaikkea, koska silloin en ota liikaa stressiä itse tilanteesta, jolloin jännitys ei estä tai heikennä suorittamista. Ehkä ihana toukokuu vaikutti myös opintomenestykseen, jonka aikana osasin ottaa välillä rennommin siirtämällä ajatukset opiskelusta täysin jonnekin muualle. Yhtälö on seuraava: ihanat ihmiset ympärillä vaikuttavat mielialaan positiivisesti ja positiivisella mielellä opiskelukin on sujuvampaa ja mukavampaa! = Tunteet vaikuttavat oppimiseen ja välillä on hyvä ottaa iisimmin!

Alkukesä on ollut mukavaa aikaa ja asiat ovat loksahtaneet usealla elämän alueella onnistuneesti paikoilleen! Itsessäni asuu jatkuvasti kuitenkin pikku pessimisti, joka tälläkin hetkellä varoittelee mahdollisista eteen tulevista vastoinkäymisistä. :D Pessimisti ei ikinä pety.

Iloista kesän jatkoa everyone!

Kuvat: Taru/Stuff about

 

Share

Ladataan...
Välitunti

Hyvää huomenta! (: Tänään pitkästä aikaa luvassa hiuspostausta! Istahdin eilen taas vakiokampaajan tuoliin Kampin Qhair-kampaamossa. Tällä kertaa halusin jotain aavistuksen näyttävämpää ja kesäistä ilmettä tukkaan. Inspiraation lähteenä olivat kevään aikana toimineet stailausohjelmat ja yllätys yllätys Instagram, jossa olin nähnyt mitä ihanimpia kuvia aprikoosi- ja mansikkablondi kuontaloista.

Kampaaja osasi jälleen kerran hommansa ja tuloksena syntyi tällainen mansikkainen ja puuterinen vaalean sävy kesätukaksi. Tyveen laitettiin tummempaa väriä antamaan varjostusta ja muualla tukassa on sekoitettuna kolmea eri sävyä: vaaleaa ja vaaleanpunaista. Ylläpitotuotteeksi suositeltiin ColorMask sävyä Pearl ja tottakai mukaan lähti taas uusi purkki Olaplexia, jota olen pyrkinyt käyttämään kerran viikossa. Shoppailin lähiviikkoina myös Stockmannilla ja ostin kanta-asiakas aleista Maroccanoil-hiusöljyä hennoille ja vaaleille hiuksille. Hyvä tuote sekin täytyy myöntää. (:

Lähtiessäni selitin kampaajalle, että täytyykin mennä seuraavaksi kauppakeskuksen wc-tiloihin fiilistelemään uusia hiuksia ja napsaista muutama kuva. Tähän kampaaja totesi, että hän voi tehdä tämän puolestani kampaamossa, josta löytyi laadukas studiovalaistus. Näistä alla olevista kampaamossa otetuista kuvista näkee sävyn vielä selkeämmin, vaikka kamerana olikin vain oma kännykkä, kiitos hyvän valaistuksen!

Onkos siellä innostuttu kesäisistä hiussävytteistä ja -väreistä? (:

Share

Ladataan...
Välitunti

Toukokuuni on tähän mennessä ollut kaikin puolin todella mukava. Kun sain paketoitua toisen lukuvuoden yliopistolla vapun tienoilla, olen tässä kuussa keskittynyt lähinnä viettämään aikaa itselleni tärkeiden ihmisten kanssa. Vappu ja omat 26-vuotissynttärit menivät mukavissa merkeissä läheisten ihmisten kanssa. Tulipa toukokuun alussa tehtyä parin päivän mökkireissukin erään kivan tyypin kanssa. Säätkin sallivat yllättäen eräjormailua. Näen silmissäni vieläkin mökin terassilta avartuvan kauniin näkymän järvelle auringon juuri laskiessa ja säteiden osuessa viinilaseihin, joissa sisältönä ei voisi olla muuta kuin kotitekoista sangriaa. Ah, tästä se kesä taas alkaa! (:

Jonkin verran olen myös tehnyt koulunkäyntiavustajan keikkatöitä Helsingin eri peruskouluihin huhti-toukokuun aikana ja kokenut työn lasten kanssa todella viihdyttävänä. Keikkailu on siinäkin mielessä ollut mielenkiintoista, että olen päässyt näkemään erilaisia kouluja ja mahdollisia tulevaisuuden työpaikkoja. Vastaanotto eri kouluissa on ollut suhteellisen hyvä. Tärkeintä keikkatyössä on kuitenkin olla mahdollisimman oma-aloitteinen ja kysellä rohkeasti, mitä voisi tehdä. Työtehtävät ovat vaihdelleet laastarin laitosta oppilaiden yksityisopetukseen esimerkiksi äidinkielessä ja matematiikassa. Seuraava askel on luultavasti jo ensi lukuvuonna opettajan sijaisuuksien tekeminen, koska monet opettajatkin eri keikkakouluissa ovat tähän minua rohkaisseet kuullessaan, mitä opiskelen.

Viime viikko oli oman jaksamisen kannalta melko rankka! En muista, milloin olisin viimeksi joutunut istumaan ja keskittymään yhtäjaksoisesti niin pitkiä aikoja. :D Istahdin maanantaiaamuna ammattikoulun penkille opiskelemaan väliaikaiseksi vartijaksi. Kuten olen jo aikaisemmassa postauksessa kertonut tulen tarvitsemaan kyseistä koulutusta kesätyöhommissa aulapalvelussa. Koulussa istuttiin ma-pe, joka päivä kahdeksan tuntia. Opetus oli käytännössä pelkkää luennointia ja perjantaina täytyi vielä läpäistä koe viikon aikana opituista asioista. No siitäkin urakasta lopulta selvittiin ja tänään suuntaan poliisille teettämään vartijakorttia, varokaa vaan! ;D

Motivaatio ruotsin sivuainekokeeseen pänttäämistä kohtaan on ollut lähellä nollaa, koska on ollut niin paljon parempaakin tekemistä. :D Koe on jo ensi viikolla, mutta täytynee käydä silti kokeilemassa. Onneksi takataskussa on villinä korttina lyhyt sivuaine, johon pitäisi päästä suoraan ilman koetta. Prioriteettijärjestykseni on esi- ja alkuopetus, suomi toisena kielenä ja musiikki, joista todennäköisesti pitäisi päästä ensimmäiseen vaihtoehtoon. Näiden valintojen tulokset selvinnevät tällä viikolla. Ehkä sunnuntain laivareissu Tukholmaan tulee vielä pelastamaan ruotsitilannetta, kun pääsee kuulemaan kieltä ihan natiivien puhumana. :D

Kuvat minusta:Taru/StuffAbout//FitFashion.fi

Joka tapauksessa varsin tapahtumarikas ja hauska toukokuu ollut tähän mennessä. Toivottavasti jatkuu samaan suuntaan niin täällä kuin sielläkin!(:

 

 

Share

Pages