Ladataan...
VALOA

www.valoablogi.wordpress.com

Nähään siä!

Facebook | Bloglovin’ | Blogit.fi | Blogipolku

Uudessa osoitteessa pääset seuraamaan jatkoa vulvodynia postaussarjalle, lukemaan kissan ja koiran uusimmista touhotuksista, pöyrittelemään silmiä minun rakkaus/parisuhde/seksi leuhotuksille ja kuuntelemaan perusjorinoitani.

Itse Minna Mänttäri - Hitler kuulee Lilyn mainoskokeilusta

Share

Ladataan...
VALOA

"Se olikin varsin kiva paikka se! Muistutti Poria siltä ajalta, kun asiat olivat vielä oikein eikä riivitty pitkin poikin pitäjää. Kysynpä vaan, että kenen ajatus oli rakentaa kauppakeskus toiselle puolelle jokea?! Mutta takaisin Kajaaniin, jossa asioissa on vielä joku tolokun hiven."

Lue lisää Kajaanista www.valoablogi.wordpress.com

Share

Ladataan...
VALOA

"Kysyi opiskelukaverini, joka lukee blogiani. Asiaa hetken mietittyäni totesin, että ei, ei pelota. Ei pelota, vaikka blogi on ollut syyskuun yhtä alapääjuttua eikä se, että täällä vilkkuu silloin tällöin karikatyyrisiä hahmoja elämästäni."

Lue lisää https://valoablogi.wordpress.com/?p=737

Share
Ladataan...

Ladataan...
VALOA

Vulvodynia ja hormonaalinen ehkäisy on postaussarja, jossa käsitellään vulvodyniaa ja niitä tuntemuksia ja ajatuksia, joita uudelleen hormonaalisen ehkäisyn aloittaminen herätti.

"Päällimmäisenä jarrutti pelko kivun palaamisesta. Sitten tuli pelko kuivuuden palaamisesta, halujen katoamisesta, ihon kunnon huononemisesta ja veritulpasta."

Lue lisää www.valoablogi.wordpress.com!

 

Lue myös: Vulvodynia ja hormonaalinen ehkäisy #1

 

Share

Ladataan...
VALOA

"Olen ostanut vuoteeseen päiväpeiton. Se on kissan mielestä parasta mitä on koskaan tapahtunut. Se hyökkäilee, sinkoilee, syöksyy ja juoksee karkuun vuoroin koiraa vuoroin näkymättömiä kavereitaan (mielelläni tietäisin mitä kaikkia öttiäisiä meillä majaileekaan!). Vuoteen avaaminen iltaisin ja sijaaminen aamuisin on sen mielestä ehdottomasti parasta. Kissan sisäinen tunnelieläin on herännyt henkiin."

www.valoablogi.wordpress.com

Share
Ladataan...

Ladataan...
VALOA

Kuva Lunette.com

"Hommahan ei lähtenyt menemään ollenkaan niinkuin Strømsössa: laittaminen ei onnistunut mitenkään päin ja kun se onnistui niin kauhun määrä oli suuri, kun en saanut sitä enää pois. Kuppi joutui pesun jälkeen pariksi vuodeksi karanteeniin kauimmaiseen laatikkoon."

www.valoablogi.wordpress.com

Share

Pages