Ladataan...
The Variety Show

Unohdetaan uusien sarjojen jännitys, unohdetaan kotimaiset kohu-uutuudet, unohdetaan televisiosarjoihin päätyvät supertähdet... Viime aikojen suurimmasta kuohunnasta televisiomaailmassa on yllättäen vastannut kestosuosikki Criminal Minds!

Suomessakin otsikoihin nousi elokuussa sarjan uuden kauden kuvauksissa tapahtunut välikohtaus, jonka ansiosta sarjan päätähti Thomas Gibson (Aaron Hotchner) ensin pidätettiin työtehtävästään ja myöhemmin vapautettiin sopimuksestaan kokonaan. Viihdemaailma ja sarjan fanit ovat olleet kohtalaisen järkyttyneitä koko tapauksesta, sillä sarjasta harvemmin saa kunnon otsikoita uusia roolituksia ja hyviä katsojalukuja lukuun ottamatta.

Ensin CBS ilmoitti Gibsonin olevan pois parin jakson ajan, mutta jo seuraavana päivänä hänen ilmoitettiin saaneen potkut sarjasta kokonaan. Samoihin aikoihin julkisuuteen vuodettiin tieto, että vuosia aikaisemmin Gibson oli tönäissyt kuvauksissa henkilökunnan jäsentä ja joutunut siten vihanhallintatunneille. Tämä tuorein välikohtaus oli Gibsonin ja sarjan yhden tuottaja-käsikirjoittajan välinen, ja siitä kiertää mediassa eri versioita. Gibson on itse sanonut kopauttaneensa miehen jalkaa, jottei tämä törmäisi vihastuksissaan Gibsoniin. Sarjan tuotannosta vuodetut lähteet kertovat Gibsonin potkaisseen tuottajaa ilman provosointia.

Koko tapaus kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Väkivalta ei ikinä ole hyvä asia, mutta jotenkin epäilyttävältä tämän asian hoito tuntuu. Sarjan päätähtenä, vaikkakin ryhmävetoisen sarjan, Gibsonia ei varmasti erotettu ihan heppoisin perustein, mutta yleensä tällaisessa tapauksessa näyttelijä saa mahdollisuuden tapojensa parantamiseen. Hirveän nopeasti vuodettiin tieto aikaisemmasta ongelmasta kuvauksissa, kuin oikeuttaakseen kanavan päätöksen potkia Gibson pois. Huhut ovat kertoneet sarjan tuottajien halunneen jo pitkään eroon Gibsonista, ja tässä tuli siihen sopiva tapaus.

Sarjan muut näyttelijät ovat ottaneet erilaisia kantoja koko tapaukseen. Jotkut heistä eivät ole kommentoineet koko asiaa millään tavalla, mutta muutamat ovat kertoneet mielipiteensä joko suoraan tai oletettavasti kiertoteitse. Criminal Minds -sarjasta edellisen kauden lopussa oma-aloitteisesti poistunut Shemar Moore (Derek Morgan) puhui kohun ollessa suurimmillaan karmasta, jonka tulkittiin tarkoittavan hänen olevan sarjan tuottajien kanssa samaa mieltä. Näkyvimmän mielipiteen on kuitenkin antanut sarjan melkeinpä pidetyin näyttelijä Paget Brewster. Hän jakoi Instagram-tilillään fanien kierrättämän kuvan Hotchin palauttamisesta sarjaan, ja hän on myös julkaissut kuvan itsestään Gibsonin kanssa ja sanonut kaipaavansa tätä.

Miten Hotchin sitten käy sarjassa? Hotch on sarjan 12. kaudella kahdessa ensimmäisessä jaksossa, jonka jälkeen hän lähtee toiseen FBI:n operaatioon väliaikaisesti (ja oletettavasti myös pysyvästi). Häntä tiimiin tulee paikkaamaan väliaikaisesti sarjasta 7. kauden lopussa poistunut mutta jo pari kertaa sarjassa uudelleen vieraillut Emily Prentiss (Paget Brewster). Huhujen mukaan Prentiss tulisi ottamaan pysyvästi ryhmän johtajan pestin, mutta tästä ei ole vielä saatu varmistusta, vaikkakin Brewster palkattiin Gibsonin potkujen jälkeen pikaisesti kokoaikaiseksi tiimiin. Yllä olevissa virallisissa promokuvissa Prentiss nousee korkeaan asemaan, joten huhut saattavat olla totta.

Jo ennen Gibsonin kohua ilmoitettiin parista muusta muutoksesta sarjan päänäyttelijöihin. Kesäkuussa ilmoitettiin Adam Rodriguezin (CSI: Miami) uuden hahmon liittyvän tiimiin, periaatteessa Morganin tilalle. Rodriguezin hahmo liittyy sarjan 11. kauden viimeisessä jaksossa vankilasta paenneiden sarjamurhaajien jahtaamiseen. Lisäksi sarjassa yhden kauden verran 'recurring'-statuksella nähty Aisha Tyler (Dr. Tara Lewis) on ylennetty vakituiseksi näyttelijäksi, joten BAU-tiimi on nyt hyvin täydennetty.

Video: Criminal Minds season 12 promo

Criminal Minds -sarjan 12. tuotantokausi saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tämän viikon keskiviikkona, ja kauden ensimmäisessä promovideossa ei Gibsonin hahmoa nähdä laisinkaan, kuten ei myöskään virallisissa promokuvissa. Gibson itse on kertonut olevansa harmistunut koko tapauksesta, sillä hän kuvitteli välikohtauksen olleen selvitetty ja unohdettu. Hän aikoo myös perätä oikeuksiaan lakiteitse, joten tästä saagasta varmasti kuullaan vielä lisää.

Sarjan fanit pelkäävät tämän kohun ja sen seurauksien tarkoittavan väistämättömästi sarjan loppua. Pitkäikäinen sarja voisi vielä kestää Mooren poistumisen, mutta Gibson on tiimin näkyvin hahmo ja hahmonsa tavoin näyttelijäryhmän ankkuri. Itse toivon, ettei tätä koko välikohtausta olisi tapahtunut, sillä Gibsonin Hotch on mielestäni sarjan kantavia voimia, eikä hän todellakaan olisi ansainnut saada potkuja tällä tavoin, tapahtui kulisseissa mitä hyvänsä tahansa. Huhut ovat niin tasaisesti puolesta ja vastaan, että välikohtaus tuntuu olleen aika sekava tilanne. Varsinaista totuutta tuskin tulee ikinä katsojien tietoon, mutta valitettava tosiasia on, että Gibson ei Criminal Minds:iin palaa.

 

 

 

 

Kuvat: CBS.
Share

Ladataan...
The Variety Show

Jos et ole akuutisti kipeä, kuinka usein käyt lääkärillä? Terveydenhuoltoalan jättiläisyritys Cigna haluaa saada amerikkalaiset käymään vuosittaisissa lääkärintarkastuksissa, ja yritys on värvännyt televisiosta tuttuja näyttelijöitä herättelemään katsojat ajattelemaan terveyttään. Tv-lääkärit muistuttavat, että vaikka he eivät tiedä oikeasti lääketieteestä mitään, kannattaa katsojien käydä silti lääkärillä tulevien sairauksien ehkäisemiseksi.

Video: TV Doctors of America (Cigna)

Tässä hauskassa ja tehokkaassa mainoksessa ovat pääosassa Patrick Dempsey (Dr. Derek "McDreamy" Shepherd, Grey's Anatomy / Greyn Anatomia), Noah Wyle (Dr. John Carter, ERTeho-osasto), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy, House), Donald Faison (Dr. Christopher Turk, ScrubsTuho-osasto), ja Alan Alda (Dr. "Hawkeye" Pierce, M*A*S*H).

VIDEO: TV DOCTORS OF AMERICA "Walking" (CIGNA)

Näyttelijät muistuttavat katsojille, että heidän tehtävänsä on näyttää lääkäriltä eli kävellä nopeasti ja käyttäytyä vakuuttavasti. Samalla mainos hienosti pilkkaa lääkärisarjoja, jotka ovat aina olleet erittäin suosittuja. Mainokseen valitut tv-lääkärit on hienosti valittu, sillä lääkäreitä löytyy liukuvasti 70-luvulta näihin päiviin asti!

VIDEO: TV DOCTORS OF AMERICA "Romance" (CIGNA)

Cigna on julkaissut useamman lyhyen mainosvideon, joten oletettavasti tulossa on vielä lisää. Näitä kannattaa tsekkailla joko Cignan Facebook-sivuilta tai YouTube-kanavalta. Ja kyllä, evil corporate jne., mutta hauskoja mainoksia!

 

 

 

 

Kuva: Cigna.
Share

Ladataan...
The Variety Show

Kuka: Kristen Bell

Mistä: Presenter (House of LiesThe Good Place)

Asu: Zuhair Murad Couture

--> heiluvat helmat ovat niiiin ihanat!

Kuka: Abigail Spencer

Mistä: Presenter (Rectify, Suits)

Asu: Jenny Packham

--> soft, demure, blingy!

Kuka: Shiri Appleby

Mistä: UnREAL -sarja käsikirjoitusehdokkaana

Asu: Diane von Furstenberg

--> toimii käytännössä paremmin kuin teoriassa!

Kuka: Maura Tierney

Mistä: The Affair Outstanding Supporting Actress in a Drama Series -ehdokas 

Asu: Christian Siriano

--> ihanan klassinen muoto ja kauniit yksityiskohdat!

Kuka:Tatiana Maslany

Mistä: Orphan Black Outstanding Lead Actress in a Drama Series -voittaja

Asu: Alexander Wang

--> yksinkertainen on kaunista (ja seksikästä)!

Kuka: Kerry Washington

Mistä: Confirmation Outstanding Lead Actress in a Limited Series or a Movie -ehdokas

Asu: Brandon Maxwell

--> ...aaaand this is how you do red carpet while pregnant!

Kuka: Hannah Murray

Mistä: Game of Thrones Outstanding Drama Series -voittaja

Asu: Philosophy di Lorenzo Serafini

--> herkkää ja kaunista + ihanat yksityiskohdat!

Kuka: Maisie Williams

Mistä: Game of Thrones Outstanding Supporting Actress in a Drama Series -ehdokas

Asu: Markus Lupfer

--> kantajansa (ja tämän iän) näköinen!

Kuka: Olivia Culpo

Mistä: ???

Asu: Zac Posen

--> stunning!

Kuka: Constance Wu

Mistä: Presenter (Fresh Off the Boat)

Asu: J. Mendel

--> laskeutuu upeasti!

Kuka: Mollie Gates

Mistä: Aviomies Thomas Middleditch Silicon Valley Outstanding Lead Actor in a Comedy Series -ehdokas

Asu: Maison Valentino

--> upea kokonaisuus!

 

 

 

Emmys 2015

Emmys 2014

Emmys 2013

 

 

Kuvat: Popsugar, E!Online, People.
Share

Pages