13. kerta toden sanoo: Uusi ja erilainen The Bachelorette?

Mikä? The Bachelorette (suom. Unelmien poikamiestyttö), 13. kausi alkoi Yhdysvalloissa 22. toukokuuta.

Kuka? Rachel Lindsay, 32-vuotias asianajaja Texasista. Rachel tuli edellisellä The Bachelor -kaudella kolmanneksi, ja hän oli ensimmäinen Top 3:sta, joka sai pakit Nick Viallilta Suomen Lapissa kuvatuissa jaksoissa.

Mitä erikoista? Rachel Lindsay on ensimmäinen afroamerikkalainen päätähti The Bachelor/The Bachelorette -franchisen maailmassa. Ehkä tästä kauan odotetusta mutta joillekin katsojille yllättävästä faktasta johtuen Rachel julistettiin tulevan kauden tähdeksi vielä hänen The Bachelor -kautensa ollessa kesken. Yleensä seuraava tähti julkaistaan After the Final Rose -erikoisjaksossa tai jopa vielä myöhemmin, mutta virallisen selityksen mukaan Rachelille haluttiin luoda fanikunta mahdollisimman varhain. Tästä etukäteispaljastuksesta monet fanit suuttuivat The Bachelor -kauden pilaamisen takia, mutta kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että Rachel ansaitsee olla The Bachelorette. Faneja ärsyttää myös Rachelin etnisyyden vatvominen, ja huomion toivotaan kohdistuvan enemmän kauden varsinaisiin tapahtumiin.

Video: The Bachelorette Rachel Lindsay Season 13 Promo (ABC)

Ketä? Rachel Lindsayn The Bachelorette -kaudella tullaan jälleen näkemään julkkiksia, jo heti toisesta jaksosta ja ensimmäisistä treffailuista alkaen. Koska tämän sarjan maine on muuttunut pelkästä turhasta realitysarjasta kulttirealityyn, on siitä hyväksyttävää pitää, ja sen näkee aina kuluvan kauden aikana esitetyissä talk show -jaksoissa, joissa julkkis toisensa perään tunnustaa olevansa sarjan suuri fani. Muun muassa Kaley Cuoco ja Amy Schumer ovat äänekkäästi sarjan tosifaneja!

Miksi? Vaikka jotkut väittävät katsovansa sarjaa sen naurettavan draaman takia tai ihan vain ironisesti, haluavat kaikki kuitenkin nähdä, kenet päätähti valitsee, ja päätyykö hän kihloihin. Rakkaus on maaliviivan toisella puolella sekä toivottavasti sarjan tähdellä että katsojilla, ja on aina yhtä jännittävää arvailla matkan aikana, kuka siellä maaliviivalla lopussa seisoo tai polvistuu.

 

Ei, ei se ole noloa, se on aivan hiton mahtavaa!

 

 

 

 

 

Kuva: ABC.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.