Ai, mitä minulle kuuluu?

 

One word: jännetuppitulehdus.

 

 

Kuva: Shemar Moore

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Voi vitsi, pikaista paranemista!

Maria Hakkala

Kiitos! Pikkuhiljaa! :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Äh. Täältä yksi rannevaivainen lähettää paranemistoivotukset!

Maria Hakkala

Kiitos! Tsemppiä sullekin! :)

Amma
Why you little!!

Pitää nyt käydä jatkoterveiset kertomassa, että olen tänään ollut ihan normaalisti töissä, osan päivästä jopa ilman rannetukea ja what, ei mainittavaa kipua! Pientä jomotusta, mutta ei mitään verrattuna viime viikkoon! Mutta silti, kiitos vaan lääkärini, olisi ollut tosi kova homma kirjoittaa se kolmaskin päivä saikkua, nyt meni ylitöitä torstain töistä liukenemiseen ;) Kuuden päivän lepo kuitenkin auttoi näköjään käteen! (mutta koputan nyt puuta täällä..)

Maria Hakkala

Hei, hienoa! :)

Mullahan ei saikkua ollutkaan, mutta rauhallinen juhannus on tehnyt tehtävänsä ihan kohtalaisesti, ja oon tämän työpäivän perusteella ihan kohtalaisen positiivinen lopputuloksesta. Yritän vielä ottaa rauhallisesti sekä blogissa että töissä. Huonona puolena voin sanoa sen, että vasen käsi on ottanut ihan reippaasti itteensä ylimääräisestä ja äkillisestä rasituksesta, joten keskityn myös sen hoivaamiseen... :D

Amma
Why you little!!

Mulla sama ton vasurin kanssa! Varsinkin kun koneella ollessa hoitelin hiirihommia vasurilla pari päivää, niin johan ottaa lihaksiin.. Vähän muuten juili kättä töistä lähtiessä, mutta rauhoittui vartissa kyllä. Ihan siis jees tuntuu menevän.. Toivottavasti laantui sulla myös.

Anna Blue Eyes

Olenko ainoa joka luki tämän hieman ööh... erilailla :D  Vertaa, jos blogi olisi miehen, kuvassa olisi jokin hottis bikinimimmi ja alla, että one word: jännetuppitulehdus...?

(Komea on meinaan tuo herra.)

Maria Hakkala

Hah! :D :D :D On totta, kyllähän Shemar Mooren ajattelun konkretisoiminen voisi jännetuppitulehduksen saada aikaan! :D Kuvalla halusin lähinnä kuvastaa turhautumistani hyvin kuvauksellisella tavalla. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.