Aikuisten värityskuvia: Supernatural

Kaikenlaiset aikuisten värityskirjat ovat olleet jo niin kauan hittejä, että ensimmäiset niistä ovat päätyneet alelaariin. En yhtään ihmettele tätä osittaista kyllästymistä, sillä kaupoissa tarjolla olevat aikuisten värityskirjat ovat 99-prosenttisesti abstrakteja kuvioita tai luontoaiheisia kiekuroita. Minua ei ainakaan niiden värittäminen kiinnosta, ja olenkin harmitellut kotimaisten kauppojen mielikuvituksettomuutta myyntivalikoiman suhteen. Olen jo pidempään miettinyt popkulttuuriaiheisten värityskirjojen tilaamista netistä, ja siihen varmasti sorrun viimeistään äitiysvapaan alkaessa.

Jos haluatte testata muidenkin kuin niiden jo perinteisten kuvien värittämistä, suomalaisella Fangirl Questillä olisi tarjolla ilmaiseksi muutama Supernatural-aiheinen värityskuva! Jos Fangirl Quest ei ole teille vielä käsitteenä tuttu, käykää ihmeessä tutustumassa naisten mahtavaan popkulttuuri-intoiluun. He kiertävät kuvaamassa erilaisten elokuvien ja televisiosarjojen kuvauspaikoilla, käyttäen hyödyksi tablettia, ja tätä tekniikkaa sanotaan sceneframingiksi. Innokkuudellaan ja ammattimaisuudellaan he ovat herättäneet lempisarjojensa tekijöiden sekä median huomion, ja tuloksena on äärimmäisen paljon kateutta herättäviä hetkiä.

Nämä Supernatural-värityskuvat voi käydä lataamassa Fangirl Questin sivuilta vapaasti omaan käyttöön. Kuvat ovat Fangirl Questin Tiian piirtämiä, joten jos jaatte hienoja väritystuloksianne sosiaalisessa mediassa, give credit where credit is due! Rattoisaa viikonloppua värittelyn parissa! :)

 

 

 

Kuvat: Fangirl quest.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.