Äitiyssarja: Yliluonnollinen ja koukuttava Teen Wolf

The Variety Show

Minä, hiukan päälle kolmekymppinen tuore perheenäiti, katson äitiysvapaalla vauvaa hoitaessa teinisarjaa ihmissusista ja kaikesta muusta mahdollisesta yliluonnollisesta. Täysin normaalia, eikö totta?

Kuten jo ensimmäisessä äitiyssarjapostauksessani kerroin, tarvitsin viihdytystä vauvan ensiviikkoihin, sillä alussa vauva syö ja nukkuu melkein koko ajan. Päädyin katsomaan paljon televisiosarjoja, sillä luonnollisesti niiden pariin on helppo palata, ja niitä on helppo katsoa lyhyissäkin pätkissä. Vauvan kasvaessa kohisten ruokailuhetkiin meni päivässä monta tuntia aikaa, joten sarjat pyörivät televisioruudussani ahkeraan tahtiin. Tiesin ehtiväni katsomaan useammankin kauden peräkkäin, joten oli hyvä tilaisuus kokeilla jotain sarjaa, joka oli kiinnostanut jo pidempään.

Minun huomioni Netflixissä katseltavana oleva MTV-kanavan Teen Wolf -sarja sai päätähtensä ansiosta: teini-ikäistä ihmissutta näyttelevä Tyler Posey oli suloisena pikkupoikana Jennifer Lopezin lapsi romanttisessa komediassa Maid in Manhattan! Sarja oli myös pyörinyt tasaisin väliajoin seuraamieni viihdesivustojen uutisissa, joten totesin aikaa olevan tarpeeksi tämänkin sarjan testaamiseen.

Teen Wolf lähtee liikkeelle siitä, kun täydellisen keskinkertaista Scottia puree ihmissusi. Scott kamppailee muutoksen kanssa, ja pikkuhiljaa hänen lähipiirinsä laajenee uusista ystävistä ja vihollisista, joista moni on myös jollakin tapaa yliluonnollinen. Kuukausien ja vuosien saatossa Scott kehittyy sekä ihmisenä että ihmissutena, ja laumansa kanssa hän kohtaa lukuisia yliluonnollisia ja ihmislähtöisiä uhkia.

Video: What is Teen Wolf? [Remember] Fan video by SzaSzi

Teen Wolf on perinteinen yliluonnollinen jännityssarja, jossa erilaisia kauhukuvia vastaan taistellaan sekalaisella altavastaajaporukalla. Teen Wolf on myös perinteinen kasvutarina, jossa muutokseen pakotettu päähenkilö kasvaa rooliinsa ja alkaa määrätä itse omaa kohtaloaan sen vietävänä ajelehtimisen sijaan. Teen Wolf on ennen kaikkea perinteinen teinisarja täynnä suuria muutoksia, eeppisiä rakkaustarinoita, ja angstisia arkipäiviä.

Ensimmäisen kauden haparoivan alun jälkeen Teen Wolf on ottanut paikkansa suosittujen teinisarjojen joukossa, mutta pian siihenkin tulee loppu. MTV ilmoitti sarjan loppuvan kuudennen tuotantokauden jälkeen, joka saikin ensi-iltansa juuri pari viikkoa sitten. Netflixissä on tällä hetkellä katsottavissa sarjan viisi ensimmäistä kautta, jotka luonnollisesti tuijottelin pojan pulloruokailujen lomassa.

Hyvin kaavamaisesta teinisarjaulkomuodostaan huolimatta Teen Wolf on tutustumisen arvoinen sarja, suosittelen!

 

* Äitiyssarja = vauvaa hoitaessani katsomiani sarjoja (ei vain äideille)

 

 

 

 

Äitiyssarja: Uusi mahdollisuus Outlanderille

 

 

 

Kuvat: MTV, MTV, TV Guide.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.