ARVONTA: Kesäkatsomista Ruutu+-palvelussa

Tänä kesänä katsotaan mahtavia sarjoja! Aurinkoisella kelillä ruutuun valikoituu ihanan kepeätä realityä ja sadekelillä rankkaa draamaa, ja näitä molempia voi katsoa Ruutu+-lahjakortilla, jonka voit voittaa tämän viikon arvonnassa!

Nelonen Median Ruutu-verkkopalvelussa on sekä maksutonta sisältöä että maksullinen Ruutu+-palvelu, joka on jaettu Viihde- ja Urheilu-osioihin. Puhuessani blogissa Ruutu+:sta tarkoitan aina Ruutu+ Viihde -palvelua, ja siihen käyvät myös tämän arvonnan lahjakortit. Muistathan, että Ruutu+-palvelun ensimmäisen kuukauden saa ilmaiseksi!

Ruutu on tehnyt kaltaiseni tv-fanin kannalta suoranaisen kulttuuriteon, sillä Bachelor-maailman sarjoja on lisätty palveluun oikein urakalla! Tällä hetkellä Ruudussa voi katsoa seuraavia saman sarjaperheen tuotteita:

Näihin deittisarjoihin vihkiytymättömän kannattaa olla varovainen juonipaljastusten varalta, sillä suurimmaksi osaksi kahden ensimmäisen sarjan päätähti tulee vastakkaisen sarjan edelliseltä kaudelta, eli esimerkiksi The Bachelor -sarjan 19. kautta ei kannata katsoa, jos et ole katsonut The Bachelorette -sarjan 10. kautta. Sekä Bachelor Pad että Bachelor in Paradise ovat kahden alkuperäissarjan spin-off-sarjoja, joiden tarkoitus on antaa fanien nähdä lisää omia suosikkejaan.

Bachelor Pad -sarjaa tehtiin kolme tuotantokautta vuosina 2010-2012, ja sarjan ideana oli laittaa tutut ihmiset kilpailemaan sekä rahasta että rakkaudesta. Tällä hetkellä tuotannossa on Bachelor in Paradise -sarja, jossa kilpaillaan vain rakkaudesta paratiisissa eli rantalomakohteessa. Sarjassa annetaan aiemmin tippuneille kilpailijoille mahdollisuus löytää rakkaus uudelleen, ja tätä prosessia vauhditetaan erilaisin tosi-tv:n keinoin. Bachelor in Paradise on uusimman kauden kuvauksissa ollut täynnä skandaaleja, joista täytyy myöhemmin kirjoittaa ihan oma postauksensa! 

Video: Fearless trailer (ITV)

Synkempää ja laadukkaampaa televisiosarjaviihdettä Ruutu+:ssa edustaa brittiläinen Fearless-draamasarja. Jännitystä täynnä oleva kuusiosainen ITV-kanavan minisarja ilmestyy tuoreeltaan jakso kerrallaan Ruutuun, ja tällä viikolla katsottavaksi saadaan kolmas jakso, joten sarjan pariin on helppo hypätä. Fearless kertoo asianajaja Emma Banvillesta, joka ottaa asiakseen vapauttaa vuosikausia sitten syyttömänä tuomittu mies vankilasta, ja samaan aikaan Emman elämää kuormittavat erilaiset ihmisoikeusprojektit, oman perheen surut ja ilot sekä jatkuva valtiovallan tarkkailtavana oleminen. Vakoilu, turvallisuus, terrorismi, yksilön oikeudet, oikeusjärjestelmä, moraali, ja monet muut asiat ovat osana tätä monisyistä brittisarjaa, jonka pääosan esittäjä Helen McCrory on tuttu muun muassa Harry Potter -elokuvista (Narcissa Malfoy) sekä Peaky Blinders -sarjasta (Polly).

 

~ ARVONTA ~

Palkintona arvotaan yhteensä 10 kpl Ruutu+ Viihde -lahjakortteja:

"Ruutu+ Viihde -lahjakortilla pääsee näkemään Ruudun maksullisia viihdesisältöjä ilmaiseksi 3kk:n ajan (ei sisällä urheiluohjelmia). Lahjakortin arvo on 23,85 €, ja koodin pääsee lunastamaan osoitteessa ruutu.fi/lahjakortti. Tämän jälkeen rekisteröidy tai kirjaudu sisään. Tilaus päättyy automaattisesti 3 kuukauden kuluttua, ja koodit ovat voimassa vuoden loppuun saakka. (Lahjakorttia ei voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen.)"

Palkintoja arvotaan sekä blogissa (5 kpl) että Instagramissa ja Facebookissa (yht. 5 kpl) osallistuneiden kesken.

Kilpailukysymys: mitä sinä katsoisit Ruudusta, jos voittaisit 3 kk:n lahjakortin?

Vinkki: maksullisen sisällön tunnistaa pienestä Ruutu+-merkinnästä ohjelman vasemmassa yläreunassa!

Arvonta on auki sunnuntaihin 2.7. klo 23.59 asti, ja voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

(jos osallistut arvontaan Lilyn rekisteröityneenä käyttäjänä, otathan huomioon, että sähköpostiosoitteesi ei näy automaattisesti kommenttilomakkeella)

 

Onnea arvontaan! :)

 

 

 

 

 

Arvonnan palkinnot saatu Nelonen Medialta.

Kuva: ABC.
Share

Kommentit

Lellis (Ei varmistettu)

Katsoisin ainakin ensimmäisenä juuri nuo batchelorit. Harmittaa kun niitä on mainostettu pitkin kevättä ja sitten kun meet ruudun nettiin niin ei niitä olekkaan kuin maksullisella puolella ruutu+.

17ellinoora (Ei varmistettu)

Katsoisin tuota Fearless-sarjaa tukka putkella.

Annika - KirjojaLeffojaSarjoja (Ei varmistettu) http://kirjojaleffojasarjoja.blogspot.fi/

Tuo Fearless kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, eli sitä ainakin tulisi tiirailtua :)

Voikukka (Ei varmistettu)

Greyn anaromiaa ja Olipa kerran (mahtaakohan noita enää olla siellä?). Lapset katsoisivat varmaan innoissaan Lego Ninjagoa.

Elise H. (Ei varmistettu)

Aloittaisin katsomaan Fearless -sarjaa ja Unelmien poikamiestyttöjä :)

laura.k.a

Mä oon nyt kevään aikana hurahtanu noihin kaikkiin Bachelor & Bachelorette-juttuihin eli ne tulisi ainakin ihan ensimmäiseksi katsottua! TV:stä tulee nykyään niin huonosti mitään että kun noi ois katsottu niin eiköhän sieltä jotain muutakin katsottavaa löytyisi :D

renkaat netistä (Ei varmistettu) http://rengas24.com

odotan :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Fearless-sarjaa varmaankin ensimmäisenä :)

Sonjaem (Ei varmistettu)

Katsoisin NCIS rikostutkijoita ja uutuussarjaa Fearless. Keväällä Ruutu+:ssa oli omaan makuun parempi valikoima (Blinspot, Greyn anatomia, Quentico, Holmes Nyc) ja silloin sen ostinkin pariksi kuukaudeksi käyttöön.

Shoegalll (Ei varmistettu)

No juuri noita Bachelor-sarjoja ja Fearlesseja katsoisin! Olen ollut erityisesti Bacheloretten ystävä Tristan kaudesta asti, silti olen katsonut vain Suomen telkkarissa esitetyt. Hassua katsoa esim. nyt 5 vuotta sitten tullutta Seanin Bachelor-kautta, kun tietää täysin, mitä sen jälkeen on tapahtunut. Toisaalta on kiva katsoa, kun tietää, kuka valitaan ja jatkuuko onni.

SannaR (Ei varmistettu)

Itse katsoisin tuota uutuussarjaa Fearless sekä leffoja, pikkuveli katsoisi varmasti Pakoa ja isä urheilua :)

Tahiti

Hyvä jos kehtaan edes myöntää mutta katsoisin Norjan paratiisihotellia :D myös love it or list it ja Greyn anatomia on katselulistalla. Lapsi tykkää katsoa lastensarjoja. :)

Sininenkukka (Ei varmistettu)

Katsoisin 24 sarjaa paon viimeistä kautta ja greyn anatomiaa

ainoakoo (Ei varmistettu)

Prison break

Mikko K (Ei varmistettu) http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

Katsoisin pääasiassa elokuvia, mutta kaipa sitä voisi myös siihen Fearlessiinkin tutustua :)

Mikko K (Ei varmistettu) http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

Katsoisin pääasiassa elokuvia, mutta kaipa sitä voisi myös siihen Fearlessiinkin tutustua :)

jepa (Ei varmistettu)

Juurikin Bachelorit menisi katseluun ja niiden lisäksi ehdottomasti NCIS Rikostutkijoiden 13. kausi! Se on ihan lemppari sarja ja kyseiseen tuotantokauteen asti on jokainen jakso nähtynä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.