The Bachelorette etsii (jälleen) rakkautta

On jälleen se aika vuodesta, kun älyttömän kaunis amerikkalaisnainen etsii tosirakkautta parin tusinan miehen joukosta, ja viikoittain televisioruutu täyttyy kyynelistä, tappeluista, syväluotaavista haastattelupätkistä, ja äärettömän taitavasti editoidusta tosi-tv-materiaalista. The Bachelorette on täällä taas!

Sarjan 12. tuotantokauden pääosassa on Joelle "JoJo" Fletcher, joka tuli edellisellä The Bachelor -kaudella toiseksi. Koko alkuvuoden katsojat seurasivat, kuinka JoJo rakastui Ben Higginsiin, sai vastakaikua rakkaudelleen, ja lopulta hylättiin viimeisellä tuomiolla. Vaikka Ben ei ollut varsinaisesti ilkeä tai pahis, oli hän kertonut JoJolle rakastavansa tätä, joten kansan sympatiat olivat hämmentyneen JoJon puolella. Kyyneleet oli pian helppo pyyhkiä, sillä JoJosta tuli uusi The Bachelorette! Useimmitenhan seuraavan kauden päärooliin valitaan joko toiseksi tai kolmanneksi sijoittunut, vaikkakin tässä katsotaan myös filmaattisuutta ja franchiseen sopivuutta. Itse asiassa tämän uusimman kauden tähtenä piti nähdä kolmanneksi sijoittunut Caila Quinn, joka jopa kuvasi promomateriaalia omaa esittelyään varten, mutta huhujen mukaan JoJon sympaattinen tarina sai tuottajat vaihtamaan tähteä viime hetkellä.

Video: The Bachelorette season 12 trailer

Perinteisesti tällä uudella kaudella tullaan näkemään upeita treffejä, herkkiä suudelmia, heilahtelevia ja täydellisesti kiiltäviä hiuksia, miesten treenattuja vartaloita, ihania iltapukuja, matkailua ympäri maailmaa, sekä itkukohtauksia, käsirysyjä, syyttelyä, lipsahduksia, loputonta pohdintaa, luovuttamisia ja dramaattisia kohtaloita; eli ihan sitä normaalia The Bachelorette -sisältöä! Sarjan uusin kausi sai ensi-iltansa ABC-kanavalla toukokuun lopulla, ja nyt Yhdysvalloissa on näytetty jo neljä jaksoa. Itse en ole vielä ehtinyt katsoa yhtäkään jaksoa, mutta viihdesivustot osaavat kertoa joukossa olevan ehkä pahimman pahiksen sarjan historiassa! Uuu, jännää!! Mielenkiintoista on myös nähdä, ketkä näistä tippuvista lemmenlurittelijoista päätyvät uudelle Bachelor in Paradise -kaudelle, joka alkaa elokuussa tämän uusimman The Bachelorette -kauden päätyttyä.

Video: Good Morning America "Bachelorette JoJo Fletcher | Inside Her Wardrobe"

The Bachelorette -sarjaa jo vuosikausia seuranneena ovat myös päätähtien puvustot tulleet tutuiksi. Jos naistähtien vaatteet tuntuvat kovin samanlaisilta, johtuu se siitä, että niiden taustalla on yksi ja sama stailisti, Cary Fetman. Hänen käsialaansa ovat ne lukuisat vartaloa myötäilevät iltapuvut, loputtomat määrät löysiä villapuseroita ja kireitä farkkuja sekä nirunarutopit yhdistettynä minishortseihin. Tyyli on hyvä mutta ei kovinkaan persoonallinen, vaikka aina väitetään valittujen vaatteiden kuvastavan päänaisen omaa luonnetta. Normaalistihan kilpailijat vaatettavat itsensä, muutamia erikoistreffejä ja finaalijaksoja lukuunottamatta, mutta sarjan päätähdet pääsevät Fetmanin käsittelyyn.

Psst! Vinkki-vitonen! Livillä pyörii paraikaa muutaman vuoden takainen The Bachelorette eli Unelmien poikamiestyttö -kausi! Sarjan 8. kauden pääosassa on Emily Maynard, joka kihlautui The Bachelor -sarjan 15. kauden finaalissa Brad Womackin kanssa, mutta joka päätyi jälleen kerran sinkuksi. Emily on herttainen etelän tyttö, joka kuitenkin osaa pitää puolensa. Hänellä on traagisen tarinan johdosta tytär, jolle olisi suotavaa löytää ihana isäpuoli. Nämä neljä vuotta sitten ensiesitetyt jaksot ovat nähtävissä myös Ruutu.fi-palvelussa, jossa on toistaiseksi kaikki kome Suomessa esitettyä jaksoa. Uudet jaksot Livillä keskiviikkoisin!

 

 

 

 

Kuvat: ABC.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.