Daavidina goljattien joukossa: Erikoisbloggaaja bisnesfestareilla

On taas se aika vuodesta, kun blogeja, vlogeja tai somettajia seuraavat ihmiset hämmästelevät joka paikassa näkyvää sanaparia 'PING Helsinki'. Osallistujilla tuntuu olevan hurjan hauskaa, kaikki ovat ärsyttävän inspiroituneita, ja ammattilaisjargonia heitellään ilmaan, jotta näyttäisi varmasti kuuluvan vieressä seisovien ammattilaisten joukkoon. Bisneksen näkökulmasta tunnelma on silmiinpistävän slushmainen paitsi, että kuvia katseleva voi oikeasti tunnistaa kuvista kaikki lempibloggaajansa. Jälkikäteen monet tajuavat haluavansa mukaan tapahtumaan seuraavalla kerralla, koska koko homma on vaan niin cool.

PING Helsinki on sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin erikoistapahtuma, bisnesfestari, jossa kohtaavat sisältöä tuottavat tahot ja yrityksien edustajat. Yhden kiireisen päivän aikana opitaan uutta, suunnitellaan mahdollisia yhteistyökuvioita, verkostoidutaan, ja luodaan tälle nopeasti kehittyvälle alalle uusia suuntaviivoja. Osallistuin PING Helsinkiin viime vuonna ensimmäistä kertaa, ja tämän vuoden kolmansille festareille osallistun sekä bloggaaja-sisällöntuottajan että PING Helsinki -blogilähettilään muodossa.

Viime vuonna podin kovaa alemmuuskompleksia tähän ammatilaistapahtumaan osallistumisesta, ja kirjoitin omasta statuksestani sisällöntuottajana pitkän ja polveilevan postauksen. Tänä vuonna olen ylpeästi mukana sisällöntuottajana, ja näen pienen blogini paikan tällaisessa tapahtumassa selkeämmin. Tämä minun pieni ja herttainen televisioblogini on erikoisblogi, jolla on oma hyvin tarkka paikkansa blogien joukossa. En ehkä ole huippusuosittu, kotimaiset jättiyritykset eivät kilpaile minun saamisestani uusimpaan mainoskampanjaansa, mutta kirjoitan erikoisaiheesta hyvin, ja minun blogini voi muistaa helposti jo pelkästään aiheen vuoksi.

Vaikka pystyn ymmärtämään, miksi tämän kokoluokan blogi voidaan valita näin isoon ja hienoon tapahtumaan, ei se suinkaan poista suoranaista paniikkia pari päivää ennen itse tapahtumaa. Meidän erikoisaiheesta bloggaavien sisällöntuottajien lisäksi PINGissä on mukana Suomen suosituimmat muoti-, lifestyle-, ruoka- ja perhebloggaajat, puhumattakaan suurista tubettajista, joten väkisinkin tulee hiukan seinäruusumainen olo.

Viime vuonna otin tavoitteekseni tutustua yhteen uuteen ihmiseen, ja onnistuin ylittämään sen tavoitteen moninkertaisesti, joten tällä kertaa kokeilen samaa taktiikkaa hiukan tehostettuna. Viime vuonna jätin myös jatkot ja suuremman juhlimisen välistä, sillä olin tuolloin 8. kuulla raskaana ja katsoin vain kaihoten toisten skumppalaseja. Tänä vuonna aion ottaa ilon irti koko päivän ohjelmasta, iltabileineen kaikkineen, jotta seuraavana aamuna ei kaduttaisi kuin liian lyhyet yöunet ja liian suuri määrä mahtavia muistoja! Bring on the keynotes, workshops, networking, partying and general awesomeness! Tämä content guru lähtee vähän PINGgailemaan.

 

Seuraa meininkiä somessa!

#pinghelsinki

 

 

 

 

Kuvat: The Variety Show (vuoden 2016 PING Helsinki).

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

You go girl!

Maria Hakkala

Kiitti! :)

EllaGusGus

Pidä hauskaa! Ensi vuonna toivottavasti itsekin Suomessa ja mukana :)

Maria Hakkala

Kiitos! Ehdottomasti ensi vuonna mukaan! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.